#Exclusiv Click!

Drama trăită de DJ Harra! E la spital: „Sângele a pătruns în stomac”

8 noiembrie 2022 10:32   Fapt divers
Ultima actualizare:

DJ Harra trăiește o mare dramă după ce și-a internat mama la spitalul de urgență din Craiova. Dana Neacșu, pe numele ei real, nu mai are somn. Și-a văzut mama că se zbate între viață și moarte și a implorat oamenii, în lacrimi, să doneze sânge și să îi sară în ajutor.

Mama artistei a suferit un ulcer perforat, care i-a generat hemoragie internă

DJ Harra îi datorează totul mamei sale, Neacșu Polixenia, care a adoptat-o și a crescut-o ca pe o prințesă. La 64 de ani, mama sexy DJ-itei a dus pe picioare o gastrită netratată care a „răbufnit” acum.

Mama nu s-a îngrijit niciodată, pe sistemul, trece de la sine. Dacă nu o aduceam la spital nu vreau să îmi imaginez ce s-ar fi întâmplat. Este stabilă acum, m-am rugat la Dumnezeu să fie bine! A primit azi a doua pungă de sânge. O gastrită netratată de 20 de ani a fost cauza. Speram să își revină! Le mulțumesc tuturor celor care s-au mobilizat atât de repede, în toată țară, și au donat. Nu știu cum să le mulțumesc!”, a declarat DJ Harra pentru Click!

Încă nu s-a liniștit și a rămas în urmă cu somnul, dar artista e mulțumită că face tot ce poate pentru a-și salva mama. Nu e prima oară când DJ Harra trece printr-o cumpănă cu mama ei. Femeia care a înfiat-o și i-a fost alături și la bine și la greu, a mai avut probleme de sănătate pentru că în trecut s-a luptat cu o boală cruntă și nemiloasă, acum 12 ani.

Mama ei i-a ascuns afecțiunea care o chinuia

DJ Harra este foarte mămoasă și atașată de părinții ei, le-a fost alături mereu și are o relație extrem de apropiată cu mama ei. DJ Harra a povestit, în emisiunea găzduită de Cristi Brancu, prin ce momente cumplite a trecut atunci când a aflat ce se întâmplă.

Mama a făcut o hemoragie internă acum 2 zile despre care eu nu am știut. Mi-a ascuns acest lucru.(...) Bineînțeles că a degenerat în ulcer, stomacul i s-a perforat și sângele a pătruns în stomac. M-a sunat miercuri. Am venit imediat la Craiova. De la Urgență au internat-o și au stabilizat-o”, a povestit DJ Harra, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

În ultimii ani, DJ Harra s-a reinventat, activitatea ei artistică fiind afectată, începând cu 2020, de pandemie. În respectiva perioadă, DJ Harra s-a lansat în afaceri, mai precis, în comerț cu măști de protecție și alte materiale sanitare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe