Drama unui tânăr care și-a pierdut tatăl. A fost călcat de o mașină, în plină stradă: „Vorbeam la telefon cu el, mă simt vinovat”

22 septembrie 2024 12:23   Fapt divers

Un tânăr de 24 de ani trăiește un adevărat coșmar în urma morții tatălui său. Cel care i-a fost nu doar părinte, ci și prieten, a avut un sfârșit tragic: a murit după ce a fost lovit de o mașină care a fugit de la fața locului. 

Simțindu-se într-o oarecare măsură vinovată - întrucât ieșire afară pentru a vorbi cu el - dar și faptul că simte că nimeni nu îl poate înțelege, bărbatul a decis să ceară ajutorul specialistei publicației The Sun, din cadrul rubricii „Dear Deidre”

„Eram foarte apropiați și mi-e atât de dor de el”

În mesajul trimis, bărbatul a mărturisit că uciderea tatălui său i-a provocat o mare durere. Singura persoană cu care încearcă să vorbească despre drama prin care trece este prietena lui, însă aceasta, spune el, nu-l poate înțelege în totalitate. 

„Dragă DEIDRE: De când tatăl meu a fost ucis într-un accident cu fugă de la locul accidentului, în timp ce vorbeam la telefon cu el, mă simt vinovat. Eram foarte apropiați și mi-e atât de dor de el. Simt că nimeni nu înțelege, inclusiv prietena mea, dar nu am cu cine să vorbesc.

El și mama mea au divorțat când eram mic și ea nu avea nimic bun de spus despre el. Eu am 24 de ani, iar prietena mea are 23 de ani. Tatăl meu avea 50 de ani când a murit, acum două luni.

Când s-a întâmplat accidentul, era pe stradă, în fața unui pub, și m-a sunat să vadă cum mă simt. Am auzit totul. Șoferul care l-a lovit nu a oprit și nu a fost găsit încă, deoarece era o mașină furată.

Nu pot să fac față. Nu dorm, nu am poftă de mâncare și simt că nu are rost să merg mai departe. Uneori am flashback-uri ale accidentului. Nu pot să nu mă gândesc la cât de brusc și șocant a fost. Vă rog să mă ajutați.” - a fost mesajul bărbatului îndoliat. 

Răspunsul specialistului 

Psiholoaga rubricii britanice este de părere că această pierdere i-a provocat bărbatului o adevărată dramă, însă la sfătuit să nu își îndepărteze prietena de lângă el. 

„DEIDRE EXPLICĂ: Ați suferit nu doar o pierdere teribilă, ci și o traumă șocantă și oribilă, așa că nu este surprinzător că vă este greu să faceți față.

Este posibil ca prietena ta să nu înțeleagă exact prin ce ai trecut, dar dacă te iubește, va dori să te ajute. Încearcă să nu o excluzi.”

Mai multe