O femeie de 38 de ani trăiește un adevărat coșmar: gelozia, motivul pentru care trăiește într-o căsnicie abuzivă

Împinsă de dorința de a ieși dintr-o relație abuzivă, o femeie în vârstă de 38 de ani i-a cerut ajutorul psiholoagei publicației The Sun, la rubrica „Dear Deidre”, faptul că gelozia nu o lasă să se despartă de partenerul toxic.

Gelozie / foto: Arhiva Click!
Gelozie / foto: Arhiva Click!

Nu puține sunt persoanele care aleg, din diverse cauze, să rămână în relații toxice, abuzive. Astăzi vorbim despre experiența unei femei care nu se poate despărți de soțul ei din cauza geloziei. Faptul că poate fi cu o altă femeie o înnebunește. 

„Am auzit că vorbește cu fosta lui soție și am devenit atât de geloasă”

Femeia care a cerut ajutorul specialistului a mărturisit faptul că nu poate ieși din căsnicia abuzivă din cauza geloziei. Deși au existat situații când bărbatul a plecat de acasă, ea s-a lăsat măgulită de insistențele lui și de faptul că acesta se întorsese la o fostă parteneră de viață. Din cauza geloziei, l-a primit înapoi. 

Dragă DEIDRE: Căsătoria cu soțul meu abuziv a fost o greșeală imensă, dar sunt prea geloasă ca să îl las să plece. Când mi-am făcut curaj să-l dau afară, l-am luat înapoi pentru că mi-era teamă că va merge mai departe.

Eu am 38 de ani, iar el 35. Suntem căsătoriți de cinci ani. Cât timp am fost împreună, s-a purtat atât de bine cu mine și am fost atât de fericită. Dar la scurt timp după ce ne-am căsătorit, a început să-și arate adevărata față. A devenit autoritar și răutăcios, înjurându-mă adesea și punându-mă la pământ.

Apoi a devenit violent. În timpul unei certuri, a aruncat cu o farfurie în mine, care mi-a trecut pe lângă cap. L-am dat afară. S-a dus să stea la părinții lui, pentru că nu avea unde să se ducă. M-a implorat să-l las să se întoarcă, cerându-și scuze și trimițându-mi mesaje de dragoste și flori, dar i-am spus nu.

Apoi am auzit că vorbește cu fosta lui soție și am devenit atât de geloasă încât, deși nu vreau să fiu cu el, l-am lăsat să se întoarcă. Toți prietenii mei spun că sunt o idioată și că e o veste proastă. Nimeni nu-l place sau nu vrea să fie în preajma lui - cu excepția mea. Nu știu ce e în neregulă cu mine. Vă rog să mă ajutați!” - a fost strigătul de ajutor al femeii. 

Răspunsul specialistului 

Psiholoaga publicației britanice a încercat să îi explice femeii faptul că partenerul său de viață dă dovadă de un comportament abuziv și este necesar să se despartă de el. I-a recomandat, de asemenea, să caute sprijin în rândul apropiaților pentru a putea depăși această dramă.

„DEIDRE RĂSPUNDE: Oamenii devin adesea dependenți de substanțe care sunt rele pentru sănătatea lor. La fel se poate întâmpla și cu oamenii.

Bombardându-te cu dragoste, apoi fiind abuziv și punându-te la pământ, soțul tău te-a făcut să simți că nu poți trăi fără el.

Dar tu știi, rațional, că el îți face rău - iar bărbații abuzivi tind să devină și mai abuzivi. Aveți nevoie de sprijin pentru a vă despărți de el.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
moon 1859616 1280 jpg
ciorba pasare adobestock jpg
zodii muncitoare jpg
ortodontie adulti 16x9 jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
laura 1536x1052 jpg
1 varza murata la butoi png jpeg
Placinta cu dovleac  Sursa foto shutterstock 1499282102 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net