Bărbat divorțat, terorizat de fosta soție! Le face viața un calvar, lui și noii partenere de viață

Un bărbat de aproximativ 30 de ani, terorizat de acțiunile fostei soții, ia decizia de a cere ajutor specializat și îi scrie psiholoagei publicației The Sun, la rubrica Dear Deidre, despre cum fosta parteneră îi afectează viața cu cea de-a doua soție. 

Femeie / foto: Pixabay
Femeie / foto: Pixabay

Într-un mesaj trimis specialistului, aflăm că bărbatul a divorțat de prima soție, cu care are o fiică. Și-a refăcut viața și în urmă cu câteva săptămâni el și noua sa parteneră au deventi părinții unei fetițe. Problema constă că fiica din căsnicia anterioară începe să considere că nu i se mai acordă atenție. 

„Știu că fosta mea soție toxică se află în spatele tuturor acestor răutăți”

Bărbatul consideră că fiica lui cea mare a ajuns să-și schimbe comportamentul față de el și actuala sa soție din cauza unor posibile influențe venite din partea mamei ei. Copila petrece fiecare weekend cu tatăl său și familia acestuia, dar de o perioadă de timp consideră că fosta soție creează mari probleme. 

„Dragă DEIDRE: Fosta mea soție a spus unele lucruri cu adevărat șocante despre noua mea soție, care tocmai a devenit mamă pentru frumoasa noastră fetiță. Soția mea și cu mine avem treizeci și ceva de ani. De asemenea, am o fiică de zece ani dintr-o relație anterioară.

Ne-am despărțit acum cinci ani și fiica noastră stă cu noi în fiecare weekend. Recent, a început să se plângă că o ignorăm și că nu ne pasă de ea. A decis că o urăște pe soția mea și că nu mă mai iubește. Se plânge că nu vreau să petrec timp cu ea de când a venit surioara ei acum șase săptămâni.

Știu că fosta mea soție toxică se află în spatele tuturor acestor răutăți și nesiguranțe. Am primit unele acuzații dezgustătoare din partea ei, până în punctul în care luăm în considerare o acțiune în justiție pentru calomnie.

Acest lucru îmi afectează masiv sănătatea mintală, deoarece aș face orice pentru ambele mele fiice. Mă simt ca și cum noua mea soție, care suferă de depresie postnatală, a devenit țapul ispășitor. De când ne-am despărțit, fosta mea soție a găsit toate motivele pentru a mă numi un părinte rău. Ea chiar îi spune fiicei noastre că sunt un tată rău și mă tem că acest lucru începe să o influențeze.” - a explicat bărbatul. 

Răspunsul specialistului

„DEIDRE ZICE: Poate că v-ați certat, dar este crud să puneți dorința ei de răzbunare mai presus de interesele fiicei dvs. Indiferent de sentimentele ei pentru tine, manipularea fiicei tale și defăimarea ta este rea și nedreaptă.

Contactați Families Need Fathers (fnf.org.uk, 0300 0300 363), care vă poate ajuta și oferi consiliere juridică. De asemenea, ar trebui să vorbiți cu The Association For Post Natal Illness (apni.org, 0207 386 0868).” - a răspuns specialistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
piure de cartofi freepik jpg
horoscop jpg
petre roman mineriada jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
FotoJet (4) jpg
magiun bun jpeg
woman 1854443 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net