Un bărbat de 29 de ani a șocat pe toată lumea. A făcut sex cu soția și verișorul acesteia: „Ne-am bucurat cu toții”

Un bărbat care a trăit noi experiențe în materie de sex îi scrie psiholoagei publicației The Sun, la rubrica Dear Deidre, că a făcut amor cu soția sa și verișorul acesteia, iar de atunci lucrurile au luat o altă întorsătură.

Cuplu / foto: Pixabay
Cuplu / foto: Pixabay

Acesta a mărturisit faptul că întreaga experiență a fost una plăcută pentru el și începe să nu se mai regăsească în monogamie. 

„Nu am experimentat vreodată intimitatea cu un alt bărbat”

„Dragă DEIDRE: Sexul cu soția mea și vărul ei a fost atât de bun, încât nu cred că voi mai dori vreodată monogamie.

Sunt un bărbat de 29 de ani, iar soția mea are 27 de ani. Suntem căsătoriți de șapte luni și am avut întotdeauna o viață sexuală minunată.

Vărul ei are 25 de ani. Nu l-am cunoscut înainte de ziua nunții noastre și nici nu am experimentat vreodată intimitatea cu un alt bărbat. Este foarte amuzant și a fost întotdeauna apropiat de soția mea.

Avem un apartament cu un dormitor și m-a întrebat dacă poate să vină să stea la noi în timp ce urma un curs de formare în apropiere. Planul era ca el să doarmă pe podeaua dormitorului nostru, deoarece nu era loc în salonul nostru micuț.

Pregătisem cu toții cina și era o noapte atât de caldă încât ne-am amețit repede cu vinul. Noi trei ne-am înțeles ca o casă în flăcări, iar conversația a devenit curând sexuală. El chiar a recunoscut că întotdeauna s-a întrebat cum e să te culci cu un bărbat.

Eu i-am spus că am fost întotdeauna fericit cu femeile, dar că sunt deschis la noi experiențe. Cred că conversația ne-a excitat pe toți, așa că, atunci când ne-am dus la culcare, soția mea a făcut o linie B pentru mine și ne-am sărutat în timp ce vărul ei privea.

Mi s-a părut complet natural când ni s-a alăturat în pat și a început să mă sărute până când ne-am bucurat cu toții de un nou tip de sex.

Nu m-am simțit niciodată atât de excitat. Soției mele i-a plăcut și ea și l-a rugat pe vărul ei să ni se alăture din nou weekendul viitor. Nu am crezut niciodată că sunt homosexual, ci posibil bisexual.” - a povestit bărbatul. 

Răspunsul expertului

DEIDRE RĂSPUNDE: Poate că ești. Părerea mea este că alcoolul v-a permis să vă simțiți suficient de încrezători încât să acceptați acel sărut inițial, ceea ce a dus la „bicurie”. 

Unele cupluri adoră sexul în trei, dar aveți nevoie de limite clare cu privire la ce este și ce nu este acceptabil ca punct de plecare.

De multe ori apar sentimente de gelozie, unul dintre parteneri începe să aibă sentimente romantice pentru a treia persoană și insecuritatea poate deveni o problemă.

De asemenea, având în vedere că acest bărbat face parte din familie, nu vreți să aveți consecințe care să se răsfrângă asupra familiei extinse.

Dacă aveți de gând să aduceți terțe persoane în relația voastră, ar fi mai bine să tratați această experiență ca pe o întâmplare singulară cu vărul soției dvs.”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pilaf cu rosii jpeg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
index webp
6 Camara muraturi a marin jpg
tochitura moldoveneasca jpeg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
Horoscop dragoste iubire FOTO Shutterstock jpg
16 09 Click ro jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net