Coșmarul prin care trece o tânără de 25 de ani! Iubitul ei, „obsedat de sex”, a încercat să-i seducă mama: „A folosit aceeași veche scuză că a băut prea mult ”

O femeie disperată de încercările disperate ale iubitului său - obsedat de sex - de a îi cuceri mama decide să-i scrie psiholoagei publicației The Sun, la rubrica Dear Deidre. A încercat să înțeleagă ce anume poate face în această situație. 

Cuplu cu soacra / foto: Arhiva Click!
Cuplu cu soacra / foto: Arhiva Click!

Tânăra în vârstă de 25 de ani a explicat faptul că prietenul său care este obsedat de sex a încercat în nenumărate rânduri să o seducă pe mama acesteia. 

„Au început să apară fisuri în relație”

Tânăra a mărturisit că problemele în cuplu au apărut la ceva timp după ce ea și iubitul ei s-au mutat împreună. O vecină „atrăgătoare” l-a prins în mrejele ei și au ajuns în punctul în care au întreținut relații intime. 

Ulterior, lucrurile au degenerat iar bărbatul a încercat să îi seducă mama iubitei sale. 

„Dragă DEIDRE: Prietenul meu obsedat de sex a încercat chiar să o seducă pe mama.

Când ea mi-a spus prima dată că el a intrat în bucătărie în timp ce ea spăla vasele, s-a apropiat de ea din spate și i-a șoptit la ureche că este disperat să o aibă, am vrut să presupun că glumește.

Dar el are forme, așa că nu am putut nega ceea ce mi-a spus. Mi-a zdrobit inima. Cum a putut să-mi facă asta?

Am 25 de ani, prietenul meu are 32 și mama 48. Suntem împreună de trei ani și tocmai ne-am mutat în prima noastră casă împreună. La scurt timp după aceea, au început să apară fisuri în relație. Avem o vecină atrăgătoare care are o vârstă asemănătoare cu a mea. Locuiește cu părinții ei, dar de când ne-am mutat, prietenul meu nu poate sta departe de ea.

Flirta adesea cu ea peste gard, iar când i-am verificat telefonul, am aflat că se culcaseră împreună. El a recunoscut că s-a lăsat dus de val după ce s-a întâlnit cu ea într-un bar într-o seară, dar a dat vina pe mine, spunând că nu-i ofer suficient sex pentru a-i satisface nevoile.

Totuși, am avut întotdeauna o viață sexuală foarte activă, până la punctul în care uneori făceam sex de mai multe ori pe zi. În loc să ne despărțim, am decis să lucrăm la relația noastră, dar acum el a dovedit că totul a fost în zadar.

A folosit aceeași veche scuză că a băut prea mult și că mama mea este o „Milf”, dar realitatea este că este obsedat de sex. Mi-a distrus încrederea în mine și mă tot întreb: ce este în neregulă cu mine? Prietenul meu insistă că vrea o relație serioasă, dar și-a petrecut cea mai mare parte a vieții sale de adult singur.

Am încercat să plec, dar el se folosește de mintea sa pentru a mă manipula să rămân. Mi-am imaginat că ne vom construi propria noastră casă și vom avea doi sau trei copii. Acum nici nu mai suport să-l văd.” - i-a scris femeia psiholoagei.

Răspunsul specialistului 

Prin răspunsul oferit, psiholoaga a încercat să îi explice faptul că nu se află într-o relație sănătoasă și cel mai bun lucru ar fi să renunțe la el.

„DEIDRE ZICE: Știi că acest bărbat nu este potrivit pentru tine. Te-a înșelat și chiar a încercat să o seducă pe propria ta mamă.

Manipularea ta pentru a rămâne arată, de asemenea, ce fel de persoană este el. Meriți pe cineva care nu înșeală, care este loial și care te tratează pe tine și familia ta cu respect.

În mod normal, încurajez cuplurile să încerce să treacă peste infidelitate, dar acest bărbat nu pare capabil.” - i-a răspuns psiholoaga. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
piure de cartofi freepik jpg
horoscop jpg
petre roman mineriada jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
FotoJet (4) jpg
magiun bun jpeg
woman 1854443 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net