Drama pe care o trăiește un bărbat de 37 de ani, după ce a aflat că soția sa trimite poze sexy unui tip pe Instagram: „Am crezut că...”

 Un bărbat trădat de soția sa a scris în rubrica „Dear Deidre!” din publicația britanică The Sun, cerând ajutorul specialistului, după ce a aflat că partenera de viață îi trimitea fotografii în lenjerie intimă unui bărbat pe Instagram. 

Pictorial foto / foto: Pixabay
Pictorial foto / foto: Pixabay

După ce i-a fost trădată încrederea, bărbatului i-a fost extrem de greu să continue relația cu soția sa. În acest caz, în dorința de a găsi ajutorul, el a decis să îi scrie psiholoagei publicației amintite mai sus faptul că nu știe ce să facă pentru a depăși această dramă. 

 „Celălalt bărbat nu înceta să o sâcâie”

Bărbatul în cauză (37 de ani) și soția acestuia (35 de ani) sunt împreună de 6 ani de zile și au devenit părinții unei fetițe minunate. Din păcate, soțul avea să afle că nefericirea pe care o purta soția sa a determinat-o să aibă discuții cu un alt bărbat, căruia îi trimitea poze în lenjerie intimă. 

„Dragă DEIDRE: Am aflat că soția mea trimite poze sexy cu ea unui alt bărbat și asta mi-a făcut anxietatea să explodeze. Eu am 37 de ani, iar soția mea are 35 de ani. Suntem împreună de șase ani și avem o fetiță de doi ani.

Soția mea este o femeie încântătoare și am crezut că este fericită. Când am confruntat-o, a recunoscut că a fost îngrijorată, dar celălalt bărbat nu înceta să o sâcâie, așa că ea a continuat să îi facă pe plac.

Justificarea ei a fost că simțea că are nevoie de un pic de emoție în viața ei, iar când acest bărbat a început să îi trimită mesaje pe Instagram, ea a acceptat. Mesajele erau în mare parte flirturi, dar unele erau sexuale. Fotografiile o înfățișau mai ales în lenjerie intimă.

O simt ca o trădare masivă. Soția mea și-a cerut scuze și a promis că se va opri, dar eu mă lupt să trec peste asta. Cum pot rămâne într-o relație cu cineva în care nu am încredere?” - a fost mărturisirea făcută de bărbat. 

Răspunsul specialistului 

Psiholoaga a încercat să îi explice bărbatului faptul că acțiunea soției sale se încadrează într-o formă de infidelitate. I-a recomandat să îi explice acesteia faptul că și-a pierdut încrederea în ea. 

„DEIDRE RĂSPUNDE: Aceasta este o formă de infidelitate. Spuneți-i cât de rănit sunteți și întrebați-o cum s-ar simți dacă ați face același lucru cu alte femei.

Încrederea este esențială într-o relație. Chiar dacă soția ta nu a avut în mod activ o aventură, ea a vorbit cu un alt bărbat în secret, știind că este greșit.” - a fost răspunsul specialistului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Placinta cu dovleac  Sursa foto shutterstock 1499282102 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop saptamanal 20 26 februarie freepik jpg
luna albastra adobestock jpg
dulceata de gogonele jpg
suc de struguri_must_shutterstock 2226633225 jpg
cub horoscop 2 gif
ostropel de pui 580x400 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net