Un bărbat de 42 de ani și-a șocat soția! Ce lucru aberant îi ascunde: „Mă pot excita complet atunci când ...”

Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 42 de ani trăiește o adevărată dramă încă din adolescență, de când  a descoperit un fetiș care îi creează probleme în căsnicie: iubește să se îmbrace în haine de femeie. Disperat, i-a scris psiholoagei publicației britanice The Sun, la rubrica „Dear Deidre”, cerându-i ajutorul. 

Cuplu / foto: Pixabay
Cuplu / foto: Pixabay

Acesta a mai mărturisit faptul că întâmpină probleme în viața sexuală cu soția sa întrucât nu se poate excita dacă nu se îmbracă în femeie. De asemenea, încă nu și-a găsit curajul pentru a împărtăși acest aspect cu partenera sa. 

„Materialele moi pe pielea mea îmi dădeau fiori”

Secretul pe care îl poartă de zeci de ani de zile deja începe să îl sufoce. Are o viață dublă, căci a ajuns în punctul în care să cumpere haine de damă pe care le ține ascunse într-un depozit și le îmbracă atunci când soția sa este plecată. 

„Dragă DEIDRE: Viața mea sexuală eșuează pentru că nu mă pot excita complet decât atunci când port haine de damă. Sunt un bărbat de 42 de ani și soția mea nu știe că am acest fetiș.

A început când eram copil, pentru că aveam două surori mai mari și obișnuiam să ne jucăm de-a îmbrăcatul. Când am ajuns la pubertate, am descoperit că materialele moi pe pielea mea îmi dădeau fiori.

Îmi ascund hainele într-un depozit, dar le scot când soția mea este plecată în vizită la mama ei în weekend. De îndată ce am avut parte de ușurarea mea sexuală, le pun deoparte și mă îmbrac din nou ca un bărbat.

Îmi cumpăr și îmi vând hainele feminine pe site-uri de licitații. O mulțime de bărbați îmi cumpără lucrurile. Știu că este ceva obișnuit. Soția mea are 39 de ani și mi-a spus că îi lipsește intimitatea cu mine, dar eu nu pot face asta fără să mă îmbrac în haine feminine.” - a explicat acesta. 

Răspunsul specialistului 

Psiholoaga este de părere că fetișul pe care bărbatul îl are nu trebuie să reprezinte un impediment în comunicarea cu soția sa. I-a recomandat să încerce să vorbească cu soția sa și să ceară, în caz de nevoie, ajutorul unui specialist. 

„DEIDRE RĂSPUNDE: În primul rând, vreau să vă spun că mulți bărbați simt aceeași nevoie de a purta haine de damă pentru a se excita. Soției tale îi lipsește intimitatea, iar tu nu te simți confortabil să îi spui despre fetișul tău.

Trebuie să vă dați seama dacă puteți împărtăși secretul dvs. soției și cum să îi explicați că această nevoie nu este neapărat o amenințare la adresa relației voastre. Ați găsi extrem de liniștitor să vorbiți cu un consilier pentru sex și relații. Poate ați putea începe singur și apoi să vă invitați soția.” - i-a explicat specialistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihai voropchievici webp
horoscop webp
image png
preparat tiganesc jpg
image png
Horoscop dragoste iubire FOTO Shutterstock jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
zodii norocoase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net