Ducesa care i-a lăsat mai multă avere câinelui decât propriei sale fiice. Cum au reacționat membrii familiei după ce au citit testamentul

23 octombrie 2024 14:32   Fapt divers
Ultima actualizare:

Ducesa de Rutland a avut o avere impresionantă, de câteva milioane de euro, însă nu a împărțit-o în mod egal celor 3 copii ai săi, ci a ales să îi ofere animalului său de companie mai mult decât fiicei ei. Acest lucru a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Ducesa de Rutland i-a lăsat câinelui mai mulți bani din averea sa, decât propriei fiice

Ducesa și-a scris testamentul înainte să moară, iar în conformitate cu actele, dintr-o avere de 5,6 milioane de lire sterline, aceasta i-a lăsat numai 5.000 de lires sterline unicei sale fiice, Lady Theresa, în vârstă de 61 de ani.

Nici nepoții ducesei nu au o situație financiară prea bună. Lady Violet Manners și surorile sale, Lady Alice și Lady Eliza au primit doar mărunțiș după ce s-a citit testamentul în cadrul familiei. Așadar, cea mai mare avere i-a lăsat-o câinelui ei, respectiv 10.000 de lire sterline. Pe scurt, aristocrata i-a lăsat fiicei sale o avere mult mai mică decât propriului câine, semn că și-a dorit ca animalul să fie îngrijit cu sfințenie.

Cum au reacționat copiii și nepoții ducesei de Rutland după ce au citit testamentul

Pe lângă animalul de companie căruia i-a lăsat o sumă uriașă, ducesa a avut grijă ca moștenitorul familiei, Charles Manners să fie tratat regește după moartea ei. Acesta este fiul cel mare al fiului aristocratei, David. Marchizul de Granby are doar 25 de ani și nu este încă pregătit să ducă mai departe numele familiei nobile.

La un moment dat, David, fiul cel mare al ducesei a fost întrebat dacă este surprins de faptul că mama lui nu le-a lăsat copiilor ei o avere semnificativă. Acesta a dat imediat o replică, fără să stea pe gânduri:

„Nici vorbă!”, a spus el potrivit independent.co.uk. 

Cu alte cuvinte, ducesa de Rutland avea acest plan de mai mult timp, iar membrii familiei știau deja de intențiile sale în privința averii.

Mai multe