Povestea din spatele inelului de logodnă purtat de Meghan Markle. Cât a costat bijuteria și de ce Ducesa de Sussex a ales să o modifice

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Inelul de logodnă a lui Meghan Markle ascunde o poveste inedită. Prințul Harry a cerut-o în căsătorie cu o bijuterie care are o valoare sentimentală extrem de puternică. Are diamante și se numără printre cele mai populare accesorii care au existat în Casa Regală.

Meghan Markle
Meghan Markle

Povestea inelului de logodnă a lui Meghan Markle

Inelul de logodnă a lui Meghan Markle are legătură cu Prințesa Diana, dar și cu momentul în care Harry a realizat că Ducesa de Sussex este aleasa inimii lui. Mai mult, bijuteria a fost gândită de soțul acesteia cu ajutorul companiei de bijuterii Cleave & Co pentru a crea inelul special. Acesta are un diamant din Botswana, locul pe care cei doi l-au vizitat împreună și unde Meghan ar fi fost cerută prima dată de soție.

Alături de diamantul din centrul bijuteriei se află alte două diamante de dimensiuni mai mici, care fac parte din colecția inedită a Prințesei Diana. Prințul Harry a povestit de curând cum și-a dat seama că Ducesa de Sussex este sufletul său pereche.

Potrivit unor surse, inelul de logodnă a lui Meghan Markle ar fi fost moștenire de la Prințesa Diana pentru Prințul Harry, care ulterior ar fi ales să i-l ofere fratelui său, Prințul William pentru a o cere pe Kate Middleton în căsătorie.

„Inelul pe care i l-am oferit conține două diamante din colecția mamei mele. Le-am ales pentru a mă asigura că ea este cu noi în această călătorie pe care am ales să o începem împreună”.

Cât valorează inelul lui Meghan Markle

Meghan Markle a ales să își modifice inelul de logodnă în 2019, iar acest lucru a fost imediat observat de admiratorii Casei Regale. Ducesa s-a afișat cu noua bijuterie în cadrul paradei Trooping the Colour, la scurt timp după ce a devenit mamă. Inițial, bijuteria a avut 3 diamante plasate pe o bandă din aur galben, iar după modificări, acestea au fost montate pe o bandă subțire înconjurată de diamante mici. Noua bandă a inelului ar fi fost un cadou din partea Prințului Harry și reprezintă simbolul eternității.

Zack Stone, director la Steven Stone Jewellers a dezvăluit că diamantul din centrul inelului ar cântări între 3 și 4 carate. De asemenea, cele două diamante ar avea între 05 și 0,75 carate, potrivit MarieClaire.co.uk. Mai multe surse spun că bijuteria ar valora în jur de 160.000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Telefon foto: Pixabay
Acordarea ajutorului de incalzire   1(1) jpeg
Intervenție cu acid hialuronic în buze  FOTO Shutterstock jpeg
Tigrul tasmanian  jpg
Lamaie jpg
avc jpg
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
Pictura „Fata cu cercel de perlă” este expusă la Muzeul Mauritshuis din Haga (© Flickr / Scott Ableman)
image
actualitate.net
image
actualitate.net