El este tânărul care cântă în stradă pentru a strânge bani să își opereze câinele. Povestea lui a impresionat mii de oameni: „Jos pălăria”

27 septembrie 2024 15:40   Fapt divers

Un tânăr din Pitești este dovada vie că dragostea pentru animale este un lucru prețios și că există suflete care sunt dispuse să facă mari sacrificii pentru a-și salva cel mai bun prieten. El cântă în stradă și așteaptă ca trecătorii să îi doneze atât cât pot pentru a putea să își opereze câinele.

Tânărul care cântă la saxofon în centrul Piteștiului a impresionat mii de oameni. Trecătorii l-au filmat și au publicat filmulețul pe rețelele de socializare, acolo unde a devenit viral în cel mai scurt timp. Alături de el se află un câine blând, care stă așezat pe o pătură și așteaptă ca cei din jur să îi sară în ajutor. Se pare că băiatul are nevoie să strângă o anumită sumă de bani pentru a-și opera cel mai bun prieten. Dornic să își salveze animalul, acesta încearcă prin toate mijloacele posibile să adune banii pentru intervenție.

Internauții, impresionați de tânărul care cântă pentru a-și salva câinele

Cântă la saxofon și îl are alături pe cel căruia vrea să îi salveze viața, lucru care a emoționat miile de români din mediul online. În comentarii, oamenii se întreabă unde îl pot găsi pe băiat și de ce sumă are nevoie pentru cățel. O mulțime de mâini și suflete sunt gata să ajute, cel puțin asta deducem din reacțiile utilizatorilor, care au rămas uimiți de gestul tânărului din Pitești. 

„Jos pălăria pentru acest domn!”/ „Dacă îl cunoaște cineva....îl ajut cu mare drag”/ Doamne ajută să vindece câinele”/ „Numai cine a crescut un animăluț știe ce e în stare să facă pentru el”/ „Acest băiat nu fură sau bagă mâna în buzunar, el cântă pentru animăluțul său”/ „Un gest mai frumos ca ăsta nici că se putea”

„Bravo tinere, în sfârșit un om care a înțeles diferența dintre un om și un câine”/ „Impresionant, de unde e băiatul, vreau să îl ajut?”/ Are vreun cont unde putem dona? M-a făcut să plâng”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, la filmulețul publicat pe TikTok. 

Mai multe