Filmul de pe Netflix care a fost văzut de peste 7 milioane de persoane într-o săptămână. E pe locul trei la nivel global, la nici măcar o lună de la lansare

18 octombrie 2023 18:17   Fapt divers

"Love is in the air" este un film australian, o comedie romantică, din 2023. Filmul este co-scris și regizat de Adrian Powers. Cu Delta Goodrem în rolul unui pilot de hidroavion care zboară în nordul Australiei tropicale, care se îndrăgostește de bărbatul trimis să-i închidă afacerea. 

Ce se întâmplă în film 

Dana Randall este pilot pentru o micuță companie care ajută oameni. William Mitchell este trimis de către o firmă de investiții din Marea Britanie a tatălui său, la tropicele Australiei, pentru a închide Fullerton Airways. 

Acesta a cercetat companiile pe care le susțin și a identificat mica afacere cu hidroavione, administrată de o familie, ca fiind ideală pentru lichidare, deoarece nu are venituri. 

Cum se cunoaște Dana Randall cu William Mitchell

Dana îl duce pe Will într-o comunitate din largul coastei din nordul Queensland, pentru a livra colete persoanelor aflate în nevoie, pe care le vizitează la fiecare două săptămâni. După toată experiența trăită, Will încearcă să-l convingă pe Duncan, tatăl său, că s-au înșelat în legătură cu faptul că vor să desființeze mica companie aeronautică.

A doua zi dimineață, după ce o furtună a trecut, Will o ajută pe Dana să livreze provizii de urgență în multe locații îndepărtate. Muncind din greu toată ziua, în cele din urmă, Dana cu Will au ajuns la o înțelegere. 

Cei doi s-au îndrăgostit 

William s-a întors la Londra, însă nu a reușit să-și convingă tatăl. Acesta a vrut cu orice preț ca mica afacere cu hidroavioane să nu mai existe. Apoi, Dana a sosit la Lontra neanunțată, înarmată cu un plan de a moderniza și de a extinde Fullerton Airways. Ca răspuns la răspunsul negativ al lui Duncan, Will și-a dat până la urmă demisia și s-a oferit Danei să  ajute și el în extinderea afacerii. 

Când a apărut filmul pe Netflix

Netflix a pus disponibil filmul, la nivel global, pe 28 septembrie 2023. Numai în primele două săptămâni, filmul a fost difuzat în flux de 20 de milioane de ori. 

Mai multe