Legătura neașteptată dintre Meghan Markle și noua iubită a lui Johnny Depp

24 septembrie 2022 16:11   Fapt divers
Ultima actualizare:

Johnny Depp, Meghan Markle și noua iubită a actorului de la Hollywood - iată un triunghi inedit pe care nimeni nu l-ar fi intuit în urmă cu doar câteva zile. Starul francizei „Pirații din Caraibe” a intrat într-o relație, iar partenera lui are o conexiune mai veche cu Ducesa de Sussex. 

Recent, tabloidele din întreaga lume au anunțat că Johnny Depp se întâlnește cu Joelle Rich, avocata care l-a reprezentat în procesul său de calomnie împotriva publicație The Sun, din 2018.

Vezi și: Johnny Depp, schimbare răvășitoare de look! A primit milioane de aprecieri

Ei bine, se pare că noua iubită a lui Depp a fost în trecut și avocată pentru Meghan Markle. În vârstă de 37 de ani, britanica a reprezentat-o pe soția Prințului Harry în cazul intentat celor de la Associated Newspapers, care deține Daily Mail și Mail on Sunday, scrie Okmagazine.ro.

Dusesa de Sussex a dat în judecată compania în octombrie 2019, după ce a fost publicată o scrisoare personală pe care Markle i-o scrisese tatălui ei, Thomas, în urma absenței lui de la nunta ei, conform sursei citate.

Citește și: Jonny Depp, primul proiect după divorț! „Este o onoare extraordinară...”

Johnny Depp are o nouă iubită

Joelle Rich e cu 22 de ani mai tânără decât Depp. Nu se știe clar de când cei doi au o relație, dar, anul acesta, avocată a fost prezentă în sala de judecată din Virgina, SUA, unde a avut loc procesul actorului intentat împotriva fostei sale soții, Amber Heard. Potrivit Us Weekly, avocata fost s-a aflat în sala de judecată pentru a-l susține pe actor.

„Nu exista nicio obligație profesională ca ea să fie acolo”, a spus o sursă revistei, adăugând că Johnny Depp și noua lui iubită se întâlneau „discret” în hoteluri în primele etape ale relației lor. Cu toate astea, nu este clar când a început povestea de dragoste dintre cei doi,  scrie OKmagazine.

Nu rata nici: Johnny Depp, bun de plată, după ce Amber nu a mai donat din banii de divorț

Mai multe