Manechin transsexual, la doar 10 ani

19 august 2022 6:58   Fapt divers
Ultima actualizare:

Ea este cel mai tânăr model transsexual! Are doar 10 ani şi a defilat pe podiumul Săptămânii Modei de la New York, pentru designerul Mel Atkinson, de la Trans Clothing Company.

Mai citești: Celebrul astrolog Minerva, dezvăluiri despre contractul cu statul

„Mă simt bine că deja inspir copiii transsexuali să fie ei înşişi”, a declarat Noelle, care a început să se transforme din băiat în fată la doar 4 anişori.

Iar părinţii, Dee McMaher (35 de ani) şi Ray (32 de ani) se declară foarte mândri, deşi nu au fost de acord cu operaţia de schimbare de sex, dar i-au permis să adopte comportamentul dorit.

Citește și: Aşa s-a văzut Superluna Sturion! Imagini superbe din toate colțurile lumii

Înainte de schimbarea de sex, Noella avea adesea crize de furie şi refuza să poarte hainele care i se dădeau. În timpul unei şedinţe de terapie, la doar 4 anişori, a declarat că se consideră fată şi de atunci e fericită că are posibilitatea de a se exprima aşa cum simte.

Vezi: Cea mai mare pisică din lume! I se spune „gigantul blând” și e cât un copil

Astăzi, o contactează deja foarte multe persoane transsexuale de toate vârstele pentru sfaturi şi sprijin. „Noella nu are niciodată emoţii, este o mică profesionistă! Suntem atât de mândri de ea, pentru că a fost primul copil transsexual de la Săptămâna Modei”, a declarat organizatoarea, Dee.

Iată și: Au trecut 427 de ani de la Bătălia de la Călugăreni. A câștigat Mihai Viteazul?

Mai multe