Masked Singer: Cântăreața costumată în ghem de lână a fost eliminată. Care a fost reacția fanilor

9 februarie 2023 17:45   Fapt divers
Ultima actualizare:

Fanii emisiunii The Masked Singer sunt furioși după ce Claire Richards, care a fost îmbrăcată într-un ghem de lână, un tricotaj, a fost eliminată. Cântăreața a fost demascată în ultima ediție a emisiunii, conform The Sun.

Claire Richard, în vârstă de 45 de ani, are o voce fascinantă și un talent deosebit, iar numărul său de pe scenă a uluit întregul public. Fanii săi s-au ridicat în picioare și au aplaudat chiar și atunci când au auzit că ea este cea care va pleca acasă.

Cum au reacționat fanii când au aflat că Claire este eliminată

Telespectatorii emisiunii, care este prezentată de Joel Dommett, sunt foarte furioși și întristrați de eliminarea lui Clare și subliniază faptul că show-ul ar trebui să remedieze situația, astfel încât să nu mai plece concurenții care sunt cu adevărat talentați. Ei consideră că în competiție au mai rămas doar participanți care nu au voce bună sau, cel puțin, nu la fel de bună ca cea a lui Claire.

Unul dintre fani spune: „De ce oamenii votează concurenții care nu pot cânta? Situația asta ar trebui remediată”.

Altul este revoltat de faptul că tricotajul, adică Claire, a fost eliminat, în timp ce persoana mascată în vidră este încă în competiție.

Admiratorii lui Claire sunt dezamăgiți, pentru că ei chiar au crezut că ea va câștiga concursul și consideră că are cea mai bună voce dintre toți participanți care sunt în joc.

Un spectator a declarat că el chiar voia ca ghemul de lână să câștige să câștige, dar a consolat-o spunându-i că s-a descurcat foarte bine. Alt admirator i-a apreciat costumația și susține că a fost una foarte spectaculoasă.

Citește și - Cu cât au fost plătite vedetele de la Masked Singer. Cine sunt campionii sumelor fabuloase

„Bravo Claire! Deși este trist că nu ai mai rămas în competiție”, a mai confesat un alt fan.

Mulți dintre telespectactori nu înțeleg de ce a fost Claire votată. Frustrarea provine și din faptul că fanii cred că voturile s-au atribuit în funcție de cât de amuzant a fost costumul, nu în funcție de vocea concurenților. „Câștigătorul ar trebui să fie cel mai bun cântăreț, nu cel care are cea mai amuzantă ținută”, spune unul dintre ei.

„Am crezut cu adevărat că Claire va câștiga Masked Singer anul acesta. Dar, uneori, totul este despre costum sau carismă”, declară alt admirator supărat.

Concurentei i s-a îndeplinit un vis

Claire a fost dezamăgită de faptul că a fost eliminată, deși și-a dat toată silința pentru a face spectacol și pentru a cânta bine. „M-am gândit că ar fi bine să încerc să cânt în spatele măștii, dar, aparent, chiar și atunci când oamenii nu îmi pot vedea fața, sunt atât de nervoasă. Întotdeauna vreau să fac o treabă bună, iar fiind nervoasă în aceste condiții, nu a ajutat deloc”, a mărturisit concurenta eliminată.

Totuși, seara show-ului a fost una deosebită pentru ea, pentru că mereu a vrut să încerce să cânte în spatele măști, iar acum unul dintre visurile sale este împlinit. „Sunt un mare fan al spectacolului și ideea de a putea cânta fără ca nimeni să mă poată vedea îmi place foarte mult, iar visul meu devenit realitate”, a adăugat Claire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe