Metoda prin care un bărbat a câștigat la loto de 6 ori consecutiv. Ce avere a strâns

11 decembrie 2023 16:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

Ăsta da noroc! Raymond Roberts Sr. din Fall River, Massachusetts, nu doar că a câștigat o dată un premiu la loterie, ci de șase ori! Mai mult decât atât, bărbatul a pus aceleași numere pe fiecare bilet pe care l-a cumpărat. Cu alte cuvinte, a câștigat de șase ori într-o singură extragere, cu aceleași numere.

A-l numi norocos pe Raymond Roberts Sr., din Fall River, Massachusetts, SUA, este prea puțin spus. Anul trecut, pe data de 14 decembrie, bărbatul a câștigat de șase ori într-o singură extragere la loterie. Ce este și mai interesant este faptul că a pus aceleași numere pe fiecare bilet de loterie la „Lucky for Life” pe care le-a cumpărat. El a spus că cifrele au semnificații speciale. Acestea au fost o combinație de date aniversare și zile de naștere pe care le-a jucat în mai multe jocuri de peste 20 de ani. Raymond a ghicit primele cinci numere pe șase bilete pe care le-a cumpărat pentru extragere.

A ghicit primele cinci numere pe șase bilete

Premiul total a fost de peste 2 milioane de dolari, iar atunci când a fost să își ridice câștigul, a optat să ia o sumă forfetară pentru cinci dintre biletele câștigătoare, 390.000 de dolari. Pentru cel de-al șaselea bilet, el a ales 25.000 de dolari pe lună pe viață.

„Raymond Roberts Sr. din Fall River este câștigătorul a șase premii de 25.000 de dolari pe an pe viață în jocul multi-stat Lucky for Life, după ce a ghicit primele cinci numere pe șase bilete pe care le-a cumpărat pentru extragerea care a avut loc miercuri, 14 decembrie”, declara Loteria de Stat din Massachusetts, anul trecut, potrivit tabloidului britanic DailyStar.

Întrebat de ce a luat decizia bizară de a cumpăra șase bilete la aceeași extragere, Raymond Roberts Sr. a susținut că a fost mai mult „intuiție”. De asemenea, a adăugat că a simțit întotdeauna că numerele puse sunt norocoase, mai ales că a jucat cu ele de mai bine de 20 de ani.

Mai multe