Miracol în Alba Iulia! Povestea emoționantă a lui Nero, un câine pierdut acum trei ani

16 octombrie 2022 11:32   Fapt divers
Ultima actualizare:

Lumea are nevoie și de miracole, mai ales în aceste vremuri gri. O familie de Alba Iulia a avut parte de moment magic. Povestea lui Nero, un câine dispărut în urmă cu ani de zile, i-a emoționat pe toți iubitorii de animale.

La trei ani după ce fost dat dispărut, Nero a apărut prin zona unui hipermarket din Alba Iulia. Părea un câine al străzii, așă că o voluntară a unei asociații care se ocupă de îngrijirea animalelor fără stăpân, s-a hotărât să îl ia de pe stradă și să îl ducă la veterinar, pentru tratament. Așa a început miracolul pentru familia din Alba Iulia.

Citește și: El e câinele-polițist din Anglia! Buddy a scăpat cu viață după ce a fost împușcat și a ajuns să lucreze la Poliție

„De aproximativ o săptămână a apărut in zona sensului giratoriu de la Dedeman, acest cățel. Uriaș, slab, plin de răni, ciulini, mișcându-se greu. L-au tot postat diverse persoane însă fara succes de ajutor.

Aseară, în jurul orei 11,00 l-am văzut: dormea în același loc pe ciment. Cineva spunea că a fost scos afară din curte de către niște persoane, pe motiv ca e bătrân și că nu mai e bun. M-am decis să îl iau, să îl duc la vet și să mă îngrijesc de el.

L-am căutat peste tot în zonă și nu l-am găsit. Am sunat și la hingheri, gândindu-mă ca cineva a făcut sesizare și l-au luat”, a transmis Andreea Berar, voluntar al asociației Help 4 Strays, conform Adevărul.

Câinele s-a reunit după 3 ani cu stăpănii lui

Tânăra care l-a găsit pe Nero a spus că în urma scanării microcipului a avut surpriza să constate că acest câine era pierdut de mai bine de trei ani. Ulterior, stăpânii lui Nero au fost sunați. Acestora nu le-a venit să creadă că este adevărat că „băiețelul lor” este încă în viață.

Vezi și: Paris Hilton, decizie disperată! Își caută câinele pierdut, cu clarvăzători. Ce recompensă oferă!

„Am contactat proprietarul, căruia nu iî venea să creadă că este adevărat. Au venit într-un suflet după el, era băiețelul lor! De nerecunoscut față de cum arăta când s-a pierdut. Pentru că este un cățel foarte blând, cel mai probabil a fost furat și ținut atâta vreme în condiții mizere, într-un final i-au dat drumul pe stradă.

Norocul lui a fost ca e microcipat. Cât de mult contează sa îți microcipezi câinele si de asemenea, să îl și castrezi/ sterilizezi. Familia a spus ca Nero a simțit o cățea în călduri, a rupt gardul și a plecat. A fost furat și de negăsit timp de 3 ani”, a completat tânăra din Alba Iulia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe