#Casa Regală a Marii Britanii

Motivul neașteptat pentru care prințul William s-a apucat să vândă burgeri, în Londra

31 iulie 2023 13:26   Fapt divers

Clienții unui restaurant mobil din Londra au avut parte de o surpriză uriașă! Cel care i-a servit cu burgeri, din interiorul unei camionete cu mâncare, a fost nimeni altul decât moștenitorul tronului britanic, Prințul William (41 de ani).

Clienții au fost șocați

„Imediat”, a spus ducele în timp ce servea burgerii clienţilor șocați de ceea ce vedeau. „Bună dimineaţa tuturor, burgerii au fost bine preparaţi, gata de servire”.

Într-un videoclip publicat duminică pe Youtube, echipa Sorted Food poate fi văzută pregătind burgerii alături de Prințul William, înainte de a ieși să le servească mesenilor dintr-un camion de mâncare. Când un membru al echipei i-a cerut „bucătarului” patru burgeri Earthshot, Prințul William s-a întors, dezvăluindu-se clienților uimiți. „Dintre toate lucrurile la care mă așteptam, nu era asta”, a spus o femeie în videoclip, întrebându-i mai târziu pe alții: „Ce tocmai s-a întâmplat?” Visez? Am dormit destul?”. „Am rămas fără cuvinte”, a spus un bărbat, relatează BBC.

Prințul William a servit „Earthshot Burgers” pentru a evidenţia munca depusă de câştigătorii de anul trecut ai premiului său anual Earthshot, pe care l-a creat pentru a ajuta la dezvoltarea de soluţii la problemele majore de mediu, conform Reuters.

Cu această ocazie, prințul de Wales a lucrat alături de fondatorii canalului de YouTube Sorted Food, care analizează gadgeturi de bucătărie şi împărtășesc reţete.

William le-a explicat clienților că Premiul Earthshot, un proiect de 10 ani pe care l-a fondat în 2020, are ca scop „repararea și restaurarea planetei”. Premiul îi recunoaște pe cei care oferă soluții ecologice inovatoare, în cinci categorii: „Protejați și restaurați natura”, „Curățați-ne aerul”, „Reînviați oceanele”, „Construiți o lume fără deșeuri” și „Remediați clima”.

A fi alături de prințul William în studioul nostru și în camionul cu mâncare, a fost ca un vis – auzindu-l explicând cât de pasionat este să ajute planeta și ceea ce face cu Premiul a fost incredibil, ne-a inspirat și ne-a oferit deja o mulțime de idei pentru proiecte viitoare la care să lucrăm cu comunitatea noastră”, a declarat Jamie Spafford, co-fondatorul Sorted Food, într-un comunicat de presă.

Mai multe