O bucată de gheață desprinsă de pe un avion i-a distrus casa. La cât se ridică pagubele

25 septembrie 2023 14:06   Fapt divers
Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat! O femeie din Regatul Unit s-a trezit cu o gaură uriașă în tavan, ziua în amiaza mare. A fost o experiență șocantă pentru Carla George (45 de ani), de profesie criminalist, mai ales că se putea transforma într-o adevărată tragedie.

O bubuitură puternică s-a auzit în timp ce femeia vorbea la telefon. Inițial, ea a crezut că au căzut niște cutii în podul casei sale din Oxfordshire, dar când a mers să verifice, a văzut cerul prin acoperiș.

Femeia a fost șocată

Femeia a anunțat imediat autoritățile Un pompier i-a spus că, cel mai probabil, gaura a fost făcută de o bucată de gheață căzută de pe avion. Un fost pilot a explicat că este posibil să fi existat apă în trenul de aterizare atunci când aeronava a decolat, care ulterior a înghețat. Daunele acoperișului au fost estimate la 13.000 de euro.

„Lucram în camera mea și am auzit o bubuitură puternică. Podul este folosit ca depozit și am crezut că au căzut niște cutii, dar am văzut ușa deschisă și tavanul făcut praf. M-am urcat în pod și am văzut gheață peste tot. Nu înțelegeam de unde apăruse – era ca ceva dintr-un film. Am fost în stare de șoc. Vecinul meu a sunat la ușă și a spus: «Știi că e o gaură în acoperișul tău». Este foarte bizar ce s-a îmtâmplat — Am crezut că a avut o explozie când am ajuns acolo sus”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

Carla George susține că nu a auzit nici un avion trecând deasupra acasei sale în acea zi: „Zboară avioane pe aici, dar nu am auzit niciunul în ziua aceea și nici vecinul meu, așa că a fost cu adevărat surprinzător. Vecinul meu a spus că obișnuia să lucreze la avioane și că odată a căzut o valiză. Blocul de gheață s-a topit în 24 de ore și apoi le-am cerut asigurătorilor să vină. Muncitorii au făcut o reparație provizorie a doua zi și așteptăm ca  să evalueze pagubele și să vadă ce se poate face pentru lucrările de restaurare. În momentul de față mai avem gaura din tavanul interior - puteți vedea căptușeala din exterior. — Cel puțin, totul este acoperit de asigurare. Și din fericire nu a lovit nicio altă cameră și nu au fost răniți!"

Mai multe