O femeie a cheltuit 150.000 de euro pentru o operație neobișnuită! Acum regretă totul

1 septembrie 2023 15:02   Fapt divers

O femeie a cheltuit 150.000 de euro pentru o operație extrem de neobișnuită, iar acum regretă decizia luată. Tânăra a fost în stare să plătească această sumă fabuloasă la insistențele soțului care și-a dorit ca aceasta să își facă această intervenție. Nu este vorba despre operații estetice precum implantul mamar sau botoxul, ci femeia a ales să își lungească picioarele!

O femeie și-a lungit picioarele

Când vine vorba de aspectul fizic, fiecare persoană are propriile nesiguranțe și dorințe. Înălțimea, de obicei, este una dintre caracteristicile pe care nu o putem schimba. Totuși, femeia în vârstă de 31 de ani, care locuiește în Germania a apelat la decizia radicală de a schimba acest lucru, ce ar fi reprezentat un complex în relația cu soțul său.

Modelul german Theresia Fischer a decis că dorește să devină mai înaltă, așa că a dat bani buni pentru a suferi o operație radicală de alungire a picioarelor cu ajutorul unor tije medicale. Această intervenție medicală i-a mai adus 8 centimetri și jumătate la înălțime, tânăra având acum 1.80 m. Cu toate acestea, după operație, femeia regretă ceea ce a făcut. 

Theresia a dezvăluit pentru rețeaua de radio MDR Jump că fostul ei soț a presat-o să facă această operație i, susținând că îi plac femeile înalte și că ea ar trebui să aibă mai mulți centimetri în plus. Tânăra a povestit că a fost manipulată să creadă că are nevoie de el și că nu poate face nimic fără sprijinul său. Această presiune psihologică a determinat-o pe Theresia să ia această măsură extremă.

Femeia a mai mărturisit că operația a ajutat-o să fie mult mai flexibilă când vine vorba de a întreține relații intime. Totuși, acest lucru nu a compensat suficient, iar acum decizia sa o nemulțumește profund. 

Fotomodelul a reacționat la criticii de pe internet și a împărtășit că acest proces în ansamblu a contribuit la vindecarea traumei cauzate de o agresiune suferită în tinerețe, conform informațiilor de pe Mirror Online.

Operația de alungire a picioarelor este un proces detaliat și dificil, care presupune ruperea osului tibiei, despărțirea mușchilor gambei și folosirea unor tije metalice pentru a extinde picioarele. 

Mai multe