Patron de restaurant, revoltat pe părinții care își schimbă copiii de scutec, în local: „Niște nesimțiți și niște împuțiți”

16 august 2024 13:59   Fapt divers

Patronul unui restaurant a izbucnit pe rețelele de socializare, după ce a observat mai mulți părinți care își schimbă copiii de scutec în incinta localului pe care acesta îl deține. Bărbatul a transmis un mesaj acid către cei care fac acest lucru și a subliniat faptul că nu i se pare normal.

„Nu pot să vă numesc în alt fel, decât niște nesimțiți și împuțiți”

După ce a observat mai mulți clienți care își schimbă copiii de scutec în propriul restaurant, patronul a ținut să transmită un mesaj prin intermediul unui filmuleț, pe care l-a publicat pe rețelele de socializare. Acesta susține că cei care fac acest lucru sunt doar niște „nesimțiți” și este inadmisibil să se practice un asemenea obicei în incinta unui local.

Mai mult, bărbatul a menționat că gestul este de-a dreptul rușinos, mai ales față de ceilalți clienți și de personalul care se străduiește ca toată lumea să fie mulțumită de serviciile oferite în restaurant. 

„Acest video este făcut special pentru părinții ăia nesimțiți, care nu pot să vă numesc în alt fel, decât niște nesimțiți și niște împuțiți. Nu ai cum să îți schimbi copilul într-un restaurant, să-l pui pe scaune, să-l schimbi de scutec, după care să umbli cu scutecul plin de c#@#t prin tot restaurantul, să te duci cu el la baie.

Există o baie unde îți schimbi copilul, sau te duci cu el în mașină. Sau te duci dracu acasă, unde vrei tu. Este un loc public, un restaurant. Nu ai cu cum să schimbi copilul de căcat și să creezi disconfort la toți clienții de la toate mesele, inclusiv la personalul restaurantului, care el se chinuie să mențină curățenia în restaurant.

Sunteți niște nesimțiți și niște împuțiți. Stați dracu acasă, dacă nu știți să vă comportați în societate!”, a transmis patronul restaurantului, într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare. 

Mai multe