Povestea emoționantă a lui Ariel, „cățelușa-sirenă”! A fost abandonată din cauză că s-a născut cu 6 picioare

28 iunie 2024 12:20   Fapt divers
Ultima actualizare:

Poveste emoționantă! Ariel, un cocker spaniel de culoare neagră, a fost abandonat în luna septembrie a anului trecut, la doar 11 săptămâni, în parcarea unui magazin din Pembrokeshire, Marea Britanie. Asta pentru că animalul s-a născut cu șase picioare, iar handicapul l-a făcut să nu fie dorit. A fost salvat în cele din urmă de Greenacres Rescues, o organizație locală pentru animale.

Cățelușa Ariel a devenit cunoscută atunci în toată țara, povestea ei ajungând la inimile oamenilor. Ea a fost botezată după personajul principal din animația „Mica Sirenă”, întrucât cele două piciorușe în plus arătau precum o codiță de pește. Mulți iubitori de animale au donat pentru ca Ariel să fie operată, strângându-se o sumă de aproximativ 19.000 de dolari. Doctorii i-au îndepărtat cele două piciorușe în plus, care o deranjau la mers. Acum, ea arată de parcă nu ar fi avut niciodată nici o problemă.

Cățelușa Ariel adoră să înoate și să se plimbe pe plajă

După ce a fost abandonată, Ariel a ajuns la cuplul Emma-Mary Webster (50 de ani) și Ollie Bird (40 de ani), doi instructori de surf care se ocupă de predarea acestui sport persoanelor cu dizabilități. Înainte să o adopte pe cățelușa cu probleme, le-a murit bătrânul lor câine, un labrador  pe nume Pippin, care avea 16 ani.

Pierderea lui Pippin ne-a frânt inima. Am zis că nu vom mai putea niciodată să adoptăm un alt câine. El a lăsat un gol în viața noastră, dar totuși am decis să ne luăm alt cățel.”, a explicat Ollie, potrivit publicației britanice Metro. Așa că el și partenera lui i-au întrebat pe cei de la Greenacres Rescue dacă au câini pentru adopție. Nici el nici Emma nu știau că Ariel era o vedetă locală. Au cunoscut-o când ea a venit în vizită la clubul lor de surf, Blue Horizons, iar atunci s-au îndrăgostit pe loc de ea. „De cum a ajuns la noi s-a comportat ca și cum este locul ei aici!”, a spus Emma-Mary. Acum, Ariel a devenit parte din familia lor.

O luăm cu noi la lecțiile de surf. Îi place atenția pe care o primește de la oameni!”, a adăugat Emma-Mary. De asemenea, se pare că numele de sirenă al lui Ariel i se potrivește perfect, căci cățelușei îi place să înoate foarte mult.

Mai multe