Povestea incredibilă a femeii care și-a salvat sora geamănă din gura unui crocodil. I-a dat un pumn reptilei

15 mai 2024 13:50   Fapt divers
Ultima actualizare:

Curaj nebun! Georgia Laurie (31 de ani), din Marea Britanie, și-a salvat sora geamănă de la moarte, în timpul unei vacanțe în Puerto Escondido, Mexic. Ea și Melissa înotau într-o lagună liniștită, fără să își dea seama că în apă le pândește un prădător de temut. În doar câteva minute, vacanța lor s-a transformat într-un coșmar.

Georgia Laurie: „A fost ca un film horror”

Crocodilul le-a atacat pe cele două femei, reușind să o prindă pe Melissa, care a fost salvată de gândirea rapidă și forța incredibilă de care a dat dovadă sora ei geamănă. Incidentul a avut loc în 2021, dar zilele trecute Georgia Laurie a fost răsplătită pentru curajul de care a dat dovadă. Ea a primit medalia Gallantry de la Regele Charles al III-lea, potrivit publicației britanice Metro.

„Mă simt privilegiată și extrem de onorată. A ieșit și ceva bun din această întâmplare teribilă și traumatizantă. Trebuie să împart această onoare cu sora mea, Melissa. Dacă ea nu s-ar fi luptat, nu cred că aș fi avut nici eu curaj. Probabil nu aș mai fi fost aici”, a declarat femeia.

Georgia Laurie a povestit cum i-a dat un pumn în față crocodilului și s-a luptat cu el de trei ori, pentru a reuși să-și elibereze sora geamănă. La rândul său, Melissa și-a amintit despre momentul șocant când și-a dat seama că în apă se află o reptilă uriașă.

 „I-am văzut conturul capului deasupra apei. A rămas perfect nemișcat. Știam că în acel moment am dat de probleme. Am țipat la sora mea să ne întoarcem imediat la țărm. Mi-a crescut pulsul. Am fost extrem de speriată și am crezut că nu îmi voi mai vedea familia niciodată.”, a afirmat Melissa, care a rămas cu cicatrici uriașe în zona abdomenului și a mâinii stângi.

Am lovit crocodilul cu pumnii. Am sărit pe el. Zici că loveam o stâncă”, a adăugat Georgia. În cele din urmă, crocodilul a fugit, iar tinerele au fost aduse la țărm de o barcă de salvare. Melissa a făcut septicemie din cauza rănilor și a fost plasată într-o comă indusă, din care și-a revenit după ceva timp.

Uneori mi se pare că nu a fost real. Dar, odată cu onoarea acestei medalii, am început din nou să mă gândesc la acel moment și să pun totul în perspectivă. A fost ca într-un film horror, doar că s-a întâmplat în viața reală”, a explicat Georgia Laurie.

Mai multe