Show de striptease la azil! O bătrână s-a prefăcut că a făcut atac de cord

10 octombrie 2022 10:07   Fapt divers
Ultima actualizare:

Mai mulți bărbați, dar și femei, au dansat dezbrăcați la un azil din El Prado, Columbia. Show-ul de striptease din 27 septembrie a fost filmat, iar înregistrarea a devenit recent virală pe rețelele sociale.

Foto: captură video

Citește și: Bătrânii senili dintr-un azil, reanimați de dansatoare erotice. Reacții neașteptate!

Dansatorii le-au oferit bătrânilor mâncare și au hrănit o femeie în vârstă cu o prăjitură în formă de penis. Însă, în timp ce stripperii au înconjurat o altă pensionară îmbrăcată într-o rochie albastră, femeia a început să își ducă mâna la piept, iar câteva momente mai târziu a leșinat.

Vezi și: VIDEO Ruxi de la «Bravo, ai stil!», show lasciv la bara de striptease! Vedeta și-a etalat posteriorul obraznic

Femeia se ține cu mâna de piept și cade

Animatorii au stat lângă bătrână, până a sosit ambulanța la fața locului, potrivit Daily Mail. Organizatoarea show-ului erotic de la azil, Nadia Cartagena, și-a cerut scuze după incident: „Am ținut o petrecere erotică pentru persoane mai în vârstă și am avut cea mai mare sperietură din viața mea, pentru că nu mă așteptam să se întâmple ce s-a întâmplat. Adevărul este că îmi pare foarte rău, am vrut doar să le ofer puțină distracție și nu m-am așteptat la această situație!".

Iată și: Situaţie incredibilă în Ucraina! Au făcut cluburi de striptease în buncăre

Totul a fost regizat

Foto: captură video

Însă, la câteva zile după, Cartagena a anunțat că totul a fost regizat. Motivul? A vrut să atragă atenția primăriei asupra problemelor cu care se confruntă bătrânii la azilul respectiv. 

Scopul videoclipului este de evidenția această problemă și de a cere autorităților districtuale să fie mai atenți la acești oameni. Mi se pare că am făcut un lucru nobil!”, a spus Cartagena.

Află și: Biserică duminica, club de striptease în restul zilelor. Păcătuieşti şi apoi ţi se iartă păcatele în acelaşi loc?

Mai multe