Imaginea zilei! O fostă dansatoare de striptease s-a luat la bătaie cu un luptător de sumo

O fostă dansatoare de striptease s-a luat la bătaie cu un luptător de sumo! Momentul inedit a făcut repede înconjurul lumii. În centrul poveștii noastre se află Vanessa Demopoulos. În vârstă de 33 de ani, fosta dansatoare de striptease s-a lăsat de meserie și s-a apucat de lupte. Recent, aceasta s-a duelat cu un bărbat de 226 de kilograme.

288704048 538891291244732 2090594590369794677 n jpg

Supranumită „Lil Monster”, Vanessa a renunțat la dansul la bară și activează acum în UFC. Luptătoarea care concurează la categoria pai (52.2 kg) a luat parte la un meci de sumo împotriva campionului egiptean Ramy Elgazar. Acesta cântărește nu mai puțin de 226 kg, conform Digisport.

„SUMO. ’Nu contează mărimea’ au fost ultimele mele cuvinte. Nu am fost un adversar pe măsura lui Ramy Elgazar. Ce aventură! A fost o onoare să mă lupt cu luptători profesioniști de sumo”, a transmis Vanessa Demopoulos pe Instagram, după episodul inedit.

Trebuie precizat că meciul a fost, evident, unul demonstrativ. Dar imaginile video au fost savurate din plin de internauți, care s-au amuzat, dar au și apreciat curajul nebun al fostei dansatoare de striptease.

O fostă dansatoare de striptease s-a luat la bătaie cu un luptător de sumo! „Mărimea nu contează”

Fosta dansatoare de striptease a publicat filmarea pe pagina ei de Instagram. În imagini se poate observa cum sportiva încearcă să-l pună la pământ pe luptătorul de sumo cu o mișcare caracteristică artelor marțiale mixte, însă bărbatul a fost de neclintit.

Momentul inedit s-a terminat cu zâmbete și voie bună. Dacă din acest meci demonstrativ „Lil Moster” a ieșit nevătămată, lucrurile stau mult mai complicat în meciurile „pe bune” din UFC.

S-a lăsat de striptease și s-a apucat de UFC

Sportiva practica artele marțiale mixte în paralel cu meseria de dansatoare de striptease. În urmă cu câteva luni s-a lăsat de dansul la bară și a intrat în lumea luptelor profesioniste.  

„Nu este niciun secret. Am fost dansatoare exotică timp de 13 ani, dar am renunţat să mai fac striptease ca să mă pot antrena aşa cum trebuie.

M-am oprit din dans acum şase sau opt săptămâni astfel încât să mă pot concentra la maximum pe MMA şi să fiu extrem de serioasă în sală zi de zi", declara Vanessa în luna decembrie, potrivit Daily Star.

La doar câteva săptămâni după decizia sa, fosta dansatoare de striptease câștiga prima sa luptă în UFC, împotriva Silvanei Gomez Juarez.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
simona halep toronto jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
BARCELONA jpg
simona halep toronto jpg