Triplă crimă. Directoarea, fiica și șotul ei au fost omorâți la un colegiu

7 februarie 2023 15:30   Fapt divers

O crimă macabră a avut loc în Colegiul Epsom din Surrey, unde o familie a fost ucisă. Poliția investighează cazul, iar primele concluzii sunt că soțul directoarei este autorul crimei. Și-a ucis soția și fiica, apoi s-a sinucis, conform The Sun.

Emma Pattison avea 45 de ani și era directoarea colegiului, iar soțul ei, George, avea 39 de ani. Cei doi aveau o fetiță pe nume Lettie.

Cadavrele celor trei au fost găsite în curtea colegiului, la primele ore ale dimineții, în ziua de duminică.

Poliția din Surrey a spus că nu au mai căutat pe nimeni care să aibă legătură cu crima, dar nici nu au oferit informații suplimentare despre caz.

O sursă anonimă, care locuiește în preajma colegiului, a declarat pentru The Telegraph că a anunțat autoritățile după ce a auzit mai multe focuri de armă.

După incident, vecinii lor au spus câteva cuvinte despre victime.

„Ea făcea foarte mult jogging”, a declarat unul dintre vecini. „El doar mi-a făcut cu mână într-o zi, în timp ce cu Emma am mai stat de vorbă”, a confesat alt vecin. Ei au mai spus că George era o fire tăcută și tot ce știu despre el este că lucra în domeniul financiar.

Emma a fost văzută de multe ori alergând sau plimbându-se cu bicicleta alături de fiica ei. Chloe Rathbone, în vârstă de 27 de ani, a avut grijă de fetiță și a spus că este „șocată de această veste îngrozitoare”. „Erau o familie atât de drăguță și Lettie era perfectă din toate punctele de vedere, este tot ce ți-ai fi putut dori la o fetiță”, a adăugat Chloe.

Citește și - Crimă abominabilă în Teleorman! Băiat de 18 ani și iubita sa, de 16 ani, uciși cu sânge rece

Cine a fost Emma Pattinson

Emma a marcat istoria colegiului, fiind prima femeie aflată la conducere. În urmă cu șase ani, lucra la Liceul din Croydon din sudul Londrei, dar când a acceptat locul de muncă de la Colegiul Epsom, s-a mutat în Surrey împreună cu familia ei. George era contabil la o firmă de consultanță în management, cunoscută sub numele Tanglewood 2016.

Familia a vrut să aibă un animal de companie, fapt pentru care au cumpărat un labrador, Bella.

Emma a spus, într-un podcast al elevilor, că trece printr-o perioadă de tranziție care este „plină cu schimbări mari”. „Ne-am mutat, ne-am cumpărat un câine, eu am un loc nou de muncă și soțul meu și-a schimbat locul de muncă pentru mine, iar fiica mea a început să studieze la o școală nouă”, a spus Emma.

Ei îi plăcea foarte mult meseria și era entuziasmată de săptămânile pe care le-a petrecut la conducere. Colegii și prietenii ei au descris-o ca fiind o femeie minunată și au spus că le-a „îmbogățit viața copiilor”.

Cheryl Giovannoni, directorul executiv al Girls' Day School Trust, din care face parte liceul la care Emma lucrase înainte, a spus că ea „a fost un membru foarte iubit și respectat al comunității, precum și un șef talentat, un profesor și un prieten foarte bun. Ea ne-a luminat viețile tuturor cu energia, înțelepciunea și bunătatea ei în timpul celor șase ani ca director al liceului Croydon, iar școala n-o va uita niciodată”.

Alastair Wells, președintele consiliului de la Colegiul Epsom a transmis familiei victimelor condoleanțe.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Mai multe