Crimă abominabilă în Teleorman! Băiat de 18 ani și iubita sa, de 16 ani, uciși cu sânge rece

Un băiat de 18 ani și prietena acestuia de 16 ani au fost omorâți. Crima a fost descoperită de polițiști după ce fratele băiatului a sesizat autoritățile că cei doi au dispărut de la domiciliu, transmite Adevărul

Cadavrele au fost ascunse într-o casă părăsită. Foto generic
Cadavrele au fost ascunse într-o casă părăsită. Foto generic

Cadavrele fuseseră ascunse într-o casă părăsită

Marți, 25 octombrie, un bărbat din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 , faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele”, transmite IPJ Teleorman.

Citește și: Reacția ucigașei care a omorât o fetiță de 12 ani, la Paris: „Nu mă încălzește”

La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție s-a constituit o echipă operativă în cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

„În urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le-ar fi provocat leziuni cauzând decesul”, menționează IPJ Teleorman.

Vezi și: Meghan și Harry, vecini de coșmar! Crimă înfiorătoare petrecută lângă viitoarea casă a Ducilor de Sussex

Criminalul ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într-o casă de locuit părăsită.

Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lânga Trubunalul Teleorman.

Nu rata nici: Ucigaș român, din SUA, lângă președintele Iohannis! Crimă abominabilă, în Miami

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net