Crima care a zdruncinat Franța! Cazul fetiței de 12 ani ucise și abandonată într-o valiză

Ultima actualizare:

O crimă cumplită a îngrozit opinia publică din Paris, Franța, unde o fetiță de 12 ani a fost răpită, iar trupul ei neînsuflețit a fost găsit câteva ore mai târziu într-o valiză abandonată, în centrul Capitalei. Poliția a descoperit o filmare în care copila este surprinsă în viață cu puțin timp înainte de a fi ucisă. Autoritățile au identificat și un posibil suspect.

BeFunky collage (5) jpg

 Ultimele clipe de viață ale fetiței, descoperită moartă într-o valiză, în centrul Parisului, au fost surprinse de camerele de supraveghere din blocul în care aceasta locuia alături de familia ei. Poliția presupune că imaginile au fost realizate cu doar câteva minute înainte de moartea ei.

Citește și: Crimă odioasă într-un azil de bătrâni din România

Fetița, pe care autoritățile au numit-o Lola, fără a-i dezvălui numele real, era îmbrăcată în alb, purta un ghiozdan în spate și a intrat în blocul în care locuia, în urma unei femei despre care martorii au susținut că a fost văzută ulterior cărând o valiză identică precum cea în care a fost descoperit trupul victimei, notează BFMTV

La câteva ore după ce mama copilei a anunțat dispariția fiicei sale, autoritățile au descoperit cu stupoare trupul fără viață al micuței, chircit într-o valiză abandonată la marginea drumului, pe străzile din Paris. Fata de 12 ani avea picioarele și încheieturile legate, gura era acoperită cu bandă adezivă, iar pe gât prezenta mai  multe tăieturi. Autoritățile au deschis imediat o anchetă. 

Nu rata nici: Frați români, împușcați în cap. Victimele au fost ucise pentru că pescuiau ilegal

Poliția a identificat presupusul criminal

În urma verificărilor, criminalul a imprimat pe trupul victimei de 12 ani numerele „1” și „0”,prin intermediul unui „dispozitiv” special. 

O examinare post-mortem de sâmbătă a concluzionat că fata a murit de asfixiere.

Suspecta, care pe camerele de supraveghere era îmbrăcată în pantofi albi, jambiere și o salopetă gri, a fost arestată sâmbătă dimineață la Bois-Colombe (Hauts-de-Seine) împreună cu sora ei. Atât suspecta, cât și sora ei au peste douăzeci de ani.

Trupul fetei a fost găsit în fața unui bloc din arondismentul 19 al Capitalei franceze, lângă parcul Buttes-Chaumont, vineri seară, după ce a fost dată dispărută de mama ei, când nu s-a întors acasă de la școală.

Citește și: Ucigaș român, din SUA, lângă președintele Iohannis! Crimă abominabilă, în Miami

Poliția a declarat presei franceze că a descoperit semne de răpire în subsolul clădirii și a lansat o anchetă.

Detectivii analizează la acest moment imaginile ce o arată pe suspectă stând în fața clădirii Lolei, cărând o valiză.

Înregistrările de pe camera de securitate o arată inclusiv pe suspectă intrând în clădirea unde locuia fata, urmată îndeaproape de tânăra victimă, în jurul orei 15:20.

Ofițerii cred că valiza văzută în filmările CCTV este aceeași valiză care a fost găsită mai târziu în acea seară, conținând cadavrul Lolei, la doar câteva străzi distanță, pe Rue d'Hautpoul.

Incredibil ce a făcut presupusa criminală după ce a ucis-o pe fetiță!

Un rezident care locuiește în zonă a declarat că a văzut-o pe suspectă târând valiza cu aproximativ două ore înainte de dispariția Lolei.

"Am văzut-o intrând în clădire, era singură... am văzut-o o jumătate de oră mai târziu cu o valiză, vorbea un pic cu toată lumea, părea că e cam nebună", a spus locuitorul.

El a continuat susținând că suspecta a lăsat valiza în stradă și a intrat cu nonșalanță într-o patiserie și a cumpărat un croissant. 

Delphine a postat o imagine cu Lola, pe rețele de socializare, însoțită de următorul mesaj: „Fiica noastră Lola a fost văzută ultima dată la 15:20 în compania unei femei pe care nu o cunoaștem în blocul unde locuim”.

Șase ore mai târziu, un bărbat fără adăpost a contactat poliția după ce se presupune că a dat peste valiza și a descoperit cadavrul în interior, în jurul orei 23:30 pe Rue d'Hautpoul, foarte aproape de casa victimei.

Poliția a arestat mai multe persoane, inclusiv femeia suspectă care a fost văzută cărând valiza și bărbatul fără adăpost care a declarat că a găsit cadavrul Lolei.

Procurorul a confirmat că au fost descoperite semne de luptă într-una dintre încăperile de la subsol din clădirea Lolei.

Oficialii parizieni au indicat că personalul și elevii școlii Georges-Brassens frecventate de Lola vor primi sprijin psihologic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net