Antrenorul fetiței ucise la Bascov a transmis un mesaj emoționant!: «I s-au tăiat aripile»

Fetița ucisă la Bascov în vârstă de doar 5 ani juca tenis sub îndrumarea antrenorului Gabriel Săndulescu. Copila care a fost omorâtă chiar de unchiul său, era dedicată acestui sport și nu lipsea de la antrenamente.

Antrenorul fetiței ucise la Bascov a transmis un mesaj emoționant!: «I s-au tăiat aripile»
Antrenorul fetiței ucise la Bascov a transmis un mesaj emoționant!: «I s-au tăiat aripile»

Chiar în ziua în care a avut loc masacrul de la Bascov, aceasta ar fi trebuit să ajungă la antrenament. Tatăl confirmase prezența fiicei sale la antrenament. Mai exact, fetița trebuia să ajungă la antrenamentul de tenis la ora 19:00 iar antrenorul acesteia a așteptat-o minute în șir. Bărbatul a fost copleșit de durere.

Este foarte greu de vorbit despre această nenorocire. Noi avem cu fiecare grupă de copii un grup de WhatsApp prin care comunicăm cu ei. Ieri, ca de obicei, am comunicat ora la care trebuia să avem antrenamentul, ora 19:00, iar primul care a confirmat a fost chiar tatăl ei, pentru Silvia, în jurul orei 14:00. La ora 18:30, aflasem despre nenorocirea care se întâmplase în această comună, de moartea celor cinci persoane, de uciderea lor, însă nu făceam nicio legătură cu noi. În schimb, la ora 19:00, când o așteptam pe Silvia, unul dintre părinți m-a tras într-o parte și mi-a spus vestea tristă” a povestit antrenorul fetiței.

Fetița ucisă își dorea să ajungă jucătoare de tenis

Antrenorul Gabriel Săndulescu, a mai spus că fetița își dorea foarte mult să ajungă o mare jucătoare de tenis și că părinții ei o susțineau foarte mult pe aceasta cale. Fetița era mereu însoțită la antrenamente de tatăl ei, care o urmărea cum joacă pe teren.

Din păcate, i s-au tăiat aripile.”

Făcea tenis de patru luni, chiar săptămâna trecută tatăl ei insistase să lucrăm mai mult, pentru că fetița iubește tenisul, însă din păcate i s-au tăiat aripile. Era un copil foarte, foarte cuminte.

Un copil foarte docil și un copil care se vedea clar că are înclinație spre sport. Era prea devreme să vorbim despre o speranță, însă sută la sută era o fetiță care ar fi făcut tenis în continuare. Din păcate nu va mai fi în grupa noastră. Venea în permanență însoțită de tatăl ei, care este cadru medical în retragere. Și-au dorit foarte mult acest copil și știu sigur că îl iubeau. Era unul dintre părinții care nu se desprindeau de teren la niciunul dintre antrenamentele la care ea era prezentă. Pe acest teren unde ar fi trebuit să fie prezentă și azi.”, a mai menționat antrenorul fetiței .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net