Reacția ucigașei care a omorât o fetiță de 12 ani, la Paris: „Nu mă încălzește”

Ucigașa Dahbia B. ar fi încercat să se mute alături de sora ei, care locuia în același bloc cu victima Lola Daviet și familia ei, însă mama copilei nu i-ar fi oferit o cartelă de acces în clădirea de locuințe, transmite Adevărul.

Crima, o posibilă răzbunare

Astfel, anchetatorii se gândesc că ar fi o crimă din răzbunare, însă victima a fost aleasă greșit. Femeia fără adăpost a fost victima violenței domestice în 2018. Când i-au fost prezentate fotografii cu trupul copilei de 12 ani, aceasta ar fi afirmat: „Nu mă încălzește, nu mă lasă rece. Și eu am fost violată și mi-am văzut părinții murind în fața mea”. 

Citește și: Crima care a zdruncinat Franța! Cazul fetiței de 12 ani ucise și abandonată într-o valiză

Suspecta a ajuns în Franța, în mod legal, în anul 2016, cu un permis de ședere pentru studenți. În luna august a acestui an, Dahbia B a intrat în posesia unei notificări din partea statului francez, care îi solicita să părăsească țara din pricina faptului că nu mai avea un permis de ședere valid. Femeia fără adăpost a fost reținută pe 21 august pe aeroport, dar nu a mai avut probleme cu poliția până vineri, ziua când a omorât-o pe Lola Daviet.

Vezi și: Meghan și Harry, vecini de coșmar! Crimă înfiorătoare petrecută lângă viitoarea casă a Ducilor de Sussex

Mai mult decât atât, Dahbia B ar fi „dus fata în apartamentul surorii ei și ar fi forțat-o să facă un duș” înainte să o tortureze și ucidă. Procurorii au anunțat că femeia a „făcut mai multe declarații, recunoscând, dar și negând probele cazului”. 

Nu rata nici: Ucigaș român, din SUA, lângă președintele Iohannis! Crimă abominabilă, în Miami

Cadavrul, care a fost legat, a fost descoperit într-o valiză care se afla în curtea interioară a unei clădiri din nord-estul capitalei franceze. „Suspecta s-a lăudat că a vândut părți dintr-un corp. Probele arată că fata a fost dusă în subsol, unde a fost torturată, violată, apoi sugrumată, iar gâtul i-a fost tăiat. Se bănuiește că suspecta suferă de probleme psihice grave. Locuia pe stradă, dar are prieteni și familie în zona Parisului”, a afirmat o sursă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
Banner test iq
dn1 in perioada interbelica jpg
Printesa Anne sora Regelui Charles 2 jpg
clock 650753 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net