Un bunic de 70 de ani a supraviețuit 5 zile singur pe munte, după ce s-a rătăcit! E un miracol că a fost găsit

26 iulie 2024 13:49   Fapt divers
Ultima actualizare:

Dispariția unui bărbat în vârstă de 70 de ani în sălbăticia din munții Sierra Nevada s-a încheiat într-o notă fericită, deoarece bătrânul a fost găsit în viață după cinci zile. Warren Elliott, care a dispărut vineri, 19 iulie, a fost găsit miercuri, 24 iulie.

Elliott Warren a supraviețuit mâncând fructe de pădure

Elliott a ieșit la plimbare „într-o zonă pe care o cunoștea”, dar când a încercat să se întoarcă în regiunea în care campa în Rubicon Springs, a început să meargă în direcția greșită, conform People. Pentru a supraviețui, el a dezvăluit că a băut apă dintr-un râu din apropiere „și a găsit o mână de fructe de pădure comestibile”.

Elliott a dispărut inițial după ce s-a îndepărtat de traseul Rubicon Trail. Potrivit Biroului Șerifului din comitatul Placer, el ajuta la întreținerea potecilor, când a dispărut brusc. Când a plecat, el nu era îmbrăcat adecvat pentru a supraviețui mai multe zile pe munte, având pe el doar o cămașă albastră cu mâneci scurte și blugi.

Elliott Warren a fost căutat de sute de oameni

În fiecare zi, în jur de 50-100 de de oameni l-au căutat pe bărbat pe munte. De asemenea, au fost folosite și drone și echipe de câini. După ce a fost localizat, un elicopter l-a dus înapoi în siguranță. Elliott Warren a fost emoționat când s-a reunit cu membrii familiei sale, care s-au temut că nu îl vor mai vedea vreodată.

„Existau îngrijorări că nu va supraviețui pe munte. Este minunat că a fost găsit”, a declarat sergentul Sage Bourassa, la postul local KCRA-TV.

Este o ușurare extraordinară pentru familia și prietenii domnului Elliott”, a spus Biroul Șerifului într-o postare pe rețelele sociale. „Mulțumim din inimă tuturor echipelor de căutare și salvare care au asistat neobosit din întreaga țară.”

Mai multe