Un polițist din Marea Britanie s-a fotografiat dezbrăcat! Spera să agațe pe Tinder, acum riscă să rămână fără serviciu

6 august 2022 9:00   Fapt divers

Poliția din Devon și Cornwall a început o anchetă pentru a stabili dacă bărbatul este ofițer de poliție în serviciu sau nu, după ce fotografia în care apare aproape gol a fost distribuită masiv pe rețelele de socializare. Bărbatul a vrut să se pozeze sexy pentru Tinder, dar a ajuns să își complice viața.

Poza în care polițistul apare în Costumul lui Adam, la care a adăugat câteva accesorii (poartă doar câteva elemente ale uniformei clasice), a devenit rapid virală. O captură de ecran care îl ilustrează pe musculosul de pe Tinder mai mult dezbrăcat relevă faptul că are 34 de ani și îl cheamă Liam. Poartă o vestă de poliție, un chipiu și ține în mână un baston de polițist, dar nu declară dacă este încă activ.

Vezi și: O femeie cu „dureri de burtă” a descoperit că a născut, după ce și-a văzut bebelușul în closet

În poza de profil, situația devine și mai fierbinte, căci își acoperă părțile intime folosind chipiul. Internauții transmit că este din Cornwall, potrivit locației pe care a adăugat-o pe Tinder, pentru a găsi femei disponibile în apropierea domiciliului, relatează DevonLive.

Polițistul sexy riscă o pedeapsă usturătoare

Poliția din Devon și Cornwall lucrează acum pentru a stabili dacă bărbatul este ofițer de poliție în serviciu sau nu. Ca răspuns la fotografie, un purtător de cuvânt al autorităților a spus: „Suntem la curent cu o imagine care circulă în prezent pe rețelele de socializare care pare să ilustreze un bărbat parțial îmbrăcat în echipament de poliție, care este folosită ca fotografie de profil pentru o aplicație de întâlniri.

Nu rata: O mamă și iubitul ei, condamnați pentru crimă, după ce s-au filmat în timp ce își torturau fiul

Colaborăm cu un departament de standarde profesionale ale forței și cercetările continuă pentru a stabili dacă această persoană este un ofițer de poliție în serviciu.” Britanicul riscă o serie de consecințe grave dacă se dovedește că este polițist în serviciu, principala având legătură cu locul său de muncă pe care îl poate pierde.

Internauții care au viralizat rapid cazul bărbatului în vârstă de 34 de ani nu s-au putut abține de la comentarii, și s-au amzuat de fotografia în cauză, dar și de ideea bărbatului de a posta așa ceva în mediul online, deși își poate periclita locul de muncă.

„Cât de beat a fost ca să facă așa ceva și dacă nu a fost beat, cât de prost e să posteze asta în mediul online?”, „Total neatrăgător”, „I se vedea și fața, bine că i-au acoperit-o femeile”, „Burta, brațele grase, tatuajul, yuck”, sunt doar câteva dintre mesajele utilizatorilor rețelelor sociale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe