A transformat un conac vechi în casa visurilor sale, dar a devenit ținta criticilor: „Nu este pe gustul tuturor”

20 ianuarie 2024 16:22   Internațional
Ultima actualizare:

Un bărbat din Marea Britanie și-a îndeplinit dorința: a transformat un conac vechi în casa visurilor sale, care valorează acum peste 2 milioane de dolari. Doar că, se pare că nu este și pe placul vecinilor. Aflată în satul Weston-on-Trent, Derbyshire, casa nu se potrivește cu estetica pitorească, iar oamenii au descris-o ca fiind „oribilă”.

Un bărbat din Marea Britanie, care dorește să rămână anonim, se luptă cu criticile celor care nu sunt mulțumiți de aspectul casei sale. El a transformat un conac vechi într-o casă care valorează acum peste 2 milioane de dolari, însă vecinii spun că aceasta nu se potrivește cu estetica pitorească din satul Weston-on-Trent și chiar au descris-o ca fiind „oribilă”, sau au comparat-o cu un „hangar” și o „cazare pe autostradă”.

Modesta casă cu trei dormitoare, detașată, cu cărămidă roșie, s-a vândut, în anul 2019, cu suma de 725.000 dolari: „Nu-mi pasă cu adevărat ce cred oamenii. Dacă oamenii nu au altă treabă în afară de a judeca cum arată această clădire, atunci aceasta e viața pe care mi-aș dori-o.

„Este designul nostru, noi am construit-o” 

Am primit multe comentarii pozitive și negative de la oamenii din sat. Cred că cea mai mare îngrijorare a oamenilor este dominația pe marginea drumului și, probabil, placarea nu este pe gustul tuturor, dar Consiliul a aprobat-o. E doar într-o poziție proeminentă și fie îți place, fie nu. Este poate puțin mai modernă decât unele din jurul ei”, a declarat proprietarul, în vârstă de 50 de ani, potrivit tabloidului britanic DailyMail.

De asemenea, acesta a fost întrebat ce părere are despre comentariile de pe rețelele de socializare care comparau casa cu un cabinet veterinar din afara orașului: „Nu folosesc rețelele sociale. Fiecare are propria opinie și asta este bine pentru mine. Uite, am renovat-o. Este designul nostru, noi am construit-o și este cum este. Am primit oferte (peste 1.9 milioane de dolari), dar nu le-am acceptat și, deocamdată, am scos-o de pe piață din cauza modului în care este piața imobiliară. Suntem aici de 18 luni și nu ne grăbim să o vindem”.

Mai multe