Cu ce sumă se vinde celebra casă a Veronicăi Micle. Dan Negru, mesaj dur pe rețelele sociale: „Istoria la vânzare”

Recent, casa în care Veronica Micle a locuit împreună cu soţul ei Ştefan în Iaşi, de pe strada Nicolae Gane, a fost scoasă la vânzare. Prețul ei nu este deloc unul mic și nu este de mirare că nu oricine și-o poate permite. Vestea nu l-a încântat deloc pe prezentatorul TV Dan Negru, care a ținut să transmită un mesaj în mediul online.

Dan Negru, nemulțumit de faptul că locuința Veronică Micle a fost scoasă la vânzare
Dan Negru, nemulțumit de faptul că locuința Veronică Micle a fost scoasă la vânzare

Casa Veronicăi Micle din Iași, în care a locuit cu soțul ei, scoasă din Lista monumentelor istorice, prin ordin al Ministrului Culturii în 2021, deşi a fost prima dată clasată în lista monumentelor istorice de interes local în 1992, a fost scoasă, recent, la vânzare pe o celebră platformă de profil. Deși una dintre locatarele imobilului a cerut declasarea din lista monumentelor istorice în anul 1997, stabilindu-se că imobilul „nu are valoare memorialistică şi nici elemente arhitecturale deosebite”, decizia oficială a fost luată de magistraţii Curţii de Apel abia în 2021.

Clădirea construită în anul 1897, aflată în Iași, mai exact, pe strada Nicolae Gane nr. 401, se vinde la un preț pe care nu oricine și-l permite: 725.000 de euro. Casa are 6 camere, 2 băi, 2 magazii şi un garaj. Deși anunțul a fost publicat de mai mult timp, se pare că nu multă lume se încumetă să ofere o sumă atât de mare.

Dan Negru, nemulțumit de decizie

În acest context, prezentatorul TV Dan Negru, extrem de activ în mediul online, unde își ține urmăritorii la curent cu noutățile din țara noastră, discuții privind statul român, dar și despre adevăratele valori de care ar trebui să fi mândri, nu a fost foarte încântat de vestea că locuința Veronicăi Micle a fost scoasă la vânzare. 

„Dulce dragă Veronică,

Viața trece, frunză pică

Și din ura ce ne strică

Nu ne alegem cu nimică. Eminescu

E la vânzare casa Veronica Micle, iubita lui Eminescu, că tot a fost ziua lui. Monument istoric cu placă memorială. Istoria la vânzare, bucată cu bucată…”, este mesajul publicat de Dan Nergu, pe pagina sa personală de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net