Aterizare de urgență din cauza unei pensionare bețive! A fost dată jos din avion de 9 polițiști VIDEO

26 august 2022 12:24   Internațional

O pasageră britanică în vârstă de 70 de ani a produs un asemenea haos la bordul unui avion de pasageri, încât pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă la Munchen.

Foto: captură video

Femeia a fost agresivă cu însoțitorii de bord

Citește și: El e cel mai tânăr pilot care a făcut înconjurul lumii! La doar 17 ani, a doborât două recorduri mondiale

Incidentul a avut loc joi, la bordul unui avion care zbura din Manchester spre Insula Rhodos din Grecia. Femeia a lovit însoțitorii de bord, după ce aceștia au refuzat să îi servească alcool. Un pasager anonim a susținut, de asemenea, că femeia a urinat pe scaunul ei înainte de a fi dată jos cu forța de nouă polițiști, potrivit Daily Star.

Vezi și: Un pilot easyJet a murit la doar 21 de ani, în urma unei mușcături de țânțar

Personalul avionului a fost filmat în timp ce să o calmeze pe femeie, dar pensionara a devenit și mai agresivă atunci când i s-a luat băutura din față.

Te-ar putea interesa și: La un pas de bătaie în avion. Scene uimitoare între un militar și o tânără. Vi s-a întâmplat și vouă?

„A început să înjure și să aibă izbucniri violente. La un moment dat s-a ridicat și a încercat să deschidă ușa cabinei la mijlocul zborului.", a povestit un martor. În cele din urmă, avionul a decolat din nou și pasagerii au ajuns la destinaţie cu o întârziere de două ore.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe