Bunica de 93 de ani, al cincilea zbor pe aripi

Ea e bunicuţa zburătoare. La 93 de ani, britanica Betty Bromage tocmai a terminat a cincea sa plimbare pe... avion. Ea a realizat această provocare în scop caritabil şi declară că a fost inspirată să se lege de avion şi să zboare de o reclamă văzută la televizor.

Betty Bromage strânge  fonduri pentru  îngrijiri paliative. Foto: Profimedia
Betty Bromage strânge fonduri pentru îngrijiri paliative. Foto: Profimedia

Curajul nu are vârstă! Betty Bromage, din Cheltenham, Gloucestershire, a efectuat un zbor legată de aripa unui avion deasupra aerodromului Rendcomb din Marea Britanie. Bătrânica strânge fonduri pentru organizaţia caritabilă Sue Ryder, care se ocupă cu îngrijiri paliative (care atenuează simptomele unei boli fără a o vindeca şi care sunt acordate bolnavilor aflaţi în fază terminală), drept mulţumire pentru că a avut grijă de cumnata ei.

Bunicuța de  93 de ani a zburat  legată de aripi. captură Abbeyfield Society
Bunicuța de 93 de ani a zburat legată de aripi. captură Abbeyfield Society

Bunicuţa Bromage a declarat că ideea de a zbura legată de aripa avionului i-a venit prima dată când s-a uitat la o reclamă pentru un baton Cadbury’s Crunchie. “Am vrut să fac acest lucru pentru a-mi dovedi mie însămi că încă mai pot realiza lucruri extreme. Să zbor legată de aripa unui avion nu este ceva la care m-am gândit vreodată cu adevărat, dar am vrut să strâng fonduri în scopuri caritabile, aşa că am început să mă interesez ceea ce aş putea face.

captură Sky Star News
captură Sky Star News

La vârsta mea, nu pot alerga, aşa că am căutat alte idei şi m-am inspirat dintr-o reclamă. M-am gândit: «Cred că aş putea face asta» şi de aici a pornit totul”, a spus simpatica doamnă Betty, care suferă de artrită la nivelul gâtului şi are un stimulator cardiac. Bătrânica strânge fonduri de la vârsta de 87 de ani şi a strâns deja peste 23.000 de lire sterline pentru organizaţii caritabile locale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net