Bunica de 93 de ani, al cincilea zbor pe aripi

Ea e bunicuţa zburătoare. La 93 de ani, britanica Betty Bromage tocmai a terminat a cincea sa plimbare pe... avion. Ea a realizat această provocare în scop caritabil şi declară că a fost inspirată să se lege de avion şi să zboare de o reclamă văzută la televizor.

image
Betty Bromage strânge fonduri pentru îngrijiri paliative. Foto: Profimedia

Curajul nu are vârstă! Betty Bromage, din Cheltenham, Gloucestershire, a efectuat un zbor legată de aripa unui avion deasupra aerodromului Rendcomb din Marea Britanie. Bătrânica strânge fonduri pentru organizaţia caritabilă Sue Ryder, care se ocupă cu îngrijiri paliative (care atenuează simptomele unei boli fără a o vindeca şi care sunt acordate bolnavilor aflaţi în fază terminală), drept mulţumire pentru că a avut grijă de cumnata ei.

image
Bunicuța de 93 de ani a zburat legată de aripi. captură Abbeyfield Society

Bunicuţa Bromage a declarat că ideea de a zbura legată de aripa avionului i-a venit prima dată când s-a uitat la o reclamă pentru un baton Cadbury’s Crunchie. “Am vrut să fac acest lucru pentru a-mi dovedi mie însămi că încă mai pot realiza lucruri extreme. Să zbor legată de aripa unui avion nu este ceva la care m-am gândit vreodată cu adevărat, dar am vrut să strâng fonduri în scopuri caritabile, aşa că am început să mă interesez ceea ce aş putea face.

image
captură Sky Star News

La vârsta mea, nu pot alerga, aşa că am căutat alte idei şi m-am inspirat dintr-o reclamă. M-am gândit: «Cred că aş putea face asta» şi de aici a pornit totul”, a spus simpatica doamnă Betty, care suferă de artrită la nivelul gâtului şi are un stimulator cardiac. Bătrânica strânge fonduri de la vârsta de 87 de ani şi a strâns deja peste 23.000 de lire sterline pentru organizaţii caritabile locale.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
sistem rachete nasams Foto EPA EFE
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg