Au dat mii de euro pe o vacanță de lux, dar au avut șocul vieții lor. Ce a pățit o familie de români: „Toți ne râdeau în față”

29 septembrie 2024 6:43   Internațional

O simplă vacanță devine un efort financiar tot mai mare pentru mulți români, iar în aceste condiții, este și mai frustrant să descopere că hotelul în care ajung nu le oferă deloc condițiile promise. Iar într-o situație de acest fel s-a găsit o familie de turiști români care au mers în vacanță la un hotel de 5 stele din Turcia.

Vremea caldă din Grecia și Turcia încă atrage turiști din întreaga lume, inclusiv din România. Din păcate, pentru o familie din țara noastră, vacanța s-a transformat într-un coșmar, după ce au găsit insecte, murdărie și chiar și pete de sânge, în camera lor de hotel!

Românii au povestit totul pe Facebook, iar mai mulți alți internauți au mărturisit că au avut probleme similare, în acest hotel.

„Kaya Palazzo, un hotel mizerabil. Am luat cazare superioară la lagune, o grămadă de bani și mizerie. Am călătorit cu fetița de un an. Insecte, murdărie, pete de sânge pe lenjerie și nimeni nu făcea nimic. Teoretic făceau curățenie în fiecare zi, schimbau lenjeria pătată cu alta tot pătată. Am omorât 3 păianjeni ce se plimbau pe noptieră, iar după ce am făcut scandal mi s-a schimbat camera cu una în care erau fluturi.

 Scandal din nou, iar când am ajuns în cameră, femeile ce făceau curățenie tocmai plecau, dar în urma lor insectele dansau. Explicația a fost că stau la lagune și e natura. Toți râdeau în față și nu făceau nimic. Punctul forte a fost doar mâncarea, care într-adevăr a fost foarte bună. În rest… dezgustător”, a povestit turista româncă, potrivit adevarul.ro.

Părerile au fost împărțite

După ce turista româncă a scris despre problemele întâlnite, au fost și unele voci are au fost destul de circumspecte. În timp ce unii turiști au mărturisit că au avut parte de experiențe similare, alții au fost șocați să audă că un hotel cu un asemenea renume poate avea probleme de acest fel. Alți internauți au comentat și despre comportamentul pe care turiștii îl pot avea, câteodată.

„Posibil. Noi anul trecut de două ori în Antalya, locații diferite: Hotel Falcon(all inclusiv)/Lara ultra all inclusiv. No comment ambele. Adevărul este că sunt și hateri sau fițoși. Daca văd o gâză inofensivă, care e normal să fie în acea zonă, gata, locația e nașpa”, scrie in internaut.

Alți români au mai avut experiențe similare

În ciuda vocilor care au fost circumspecte, alți români au mărturisit că și ei au avut parte de probleme similare, în timpul vacanței din Turcia.

„Aceeași experiență urâtă am avut și noi anul acesta la acest hotel. Veselă murdară la masă, mesele lipicioase că nu le curățau, camerista îmi folosea parfumul în fiecare zi, locul de joacă murdar. Groaznic! (și multe alte detalii care mi-au stricat vacanța)”, scrie în unul dintre comentarii.

Mai multe