Ce a găsit o femeie într-o valiză pierdută în aeroport. A achiziționat-o la licitație pentru 80 de lire sterline

12 mai 2024 17:17   Internațional

O femeie a avut parte de o surpriză de proporții după ce a cumpărat o valiză scoasă la licitație. Individa a dezvăluit pe rețelele de socializare, întreaga întâmplare care i-a adus un câștig financiar neașteptat.

Ce a găsit o femeie într-o valiză scoasă la licitație

O femeie din Marea Britanie, pe nume Becky Chorlton, a cumpărat o valiză scoasă la licitație, care fusese abandonată în Aeroportul Heathrow din Londra. Aceasta a dezvăluit ulterior, în mediul online, tot ce a găsit în bagajul pentru care a plătit 80 de lire sterline, transmite Daily Mail.     

În Marea Britanie, reprezentații aeroportului sunt obligați să păstreze obiectele pierdute ale călătorilor, timp de 3 luni. În cazul în care oamenii vor să își recupereze lucrurile, trebuie să plătească o taxă în valoare de 25 de lire sterline. În schimb, dacă nimeni nu vine să le revendice, atunci bagajele sunt încredințate unei case de licitații, lucru care s-a întâmplat și în situația unei femei.

Așadar, individa a achitat suma de 80 de lire sterline pentru valiză, însă s-a trezit câ a câștigat o sumă mult mai mare, potrivit sursei citatate. Becky a publicat pe internet un filmuleț în care le-a arătat internauților ce a găsit în valiză. Se pare că trollerul cu pricina aparținea unei femei, întrucât în el se regăseau rochii, lenjerie intimă, dar și cosmetice.

Becky și-ar putea recupera investiția dacă ar vinde lucrurile din bagaj

Tânăra norocoasă a mai scos din bagaj o geantă care aparține brandului Guess, însă nu în varianta originală. Totuși, după ce aceasta a găsit o valiză albastră Delsey, și-a dat seama că și-ar putea recupera banii investiți, dacă ar vinde obiectul. Este vorba despre o valiză al cărei preț este aproximativ 275 de lire.

Mai mult, Becky a găsit în bagaj și o jachetă de la Tommy Hilfiger, pe care a descris-o ca fiind una dintre cele mai bune articole vestimentare. O astfel de geacă se vinde în prezent cu 100 de lire sterline. Englezoaica le-a arătat internauților că în bagaj se mai aflau câteva bluze noi de la H&M, un sutien sport Puma, dar și o ochie cu etichetă care ar costa 78 de lire sterline.

Mai multe