#Război Ucraina-Rusia

„Canibalul din Volgograd”, eliberat de Putin! Temutul criminal e considerat erou pentru că a luptat în Ucraina

23 septembrie 2024 13:02   Internațional

Locuitorii din Volgograd se tem pentru siguranța lor, de când au auzit că Dmitri Malîşev s-a întors acasă. Bărbatul a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru crimă și canibalism. Însă, Vladimir Putin l-a grațiat, întrucât criminalul a luptat în războiul din Ucraina. Astfel, el s-a întors în satul său natal, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Dmitri Malîşev s-a întors acasă, după ce a fost rănit pe front

Dmitri Malîşev a fost pe front în luna mai, pentru a ajuta la o operațiune militară specială a rușilor în Ucraina. „S-a întors după ce a fost rănit. Am vorbit personal cu el. Are probleme la mandibulă şi o schijă în braţ. Pare să fie sub tratament medical”, a explicat şeful administraţiei locale, Fiodor Kadoba, pentru portalul local de ştiri V1.ru. Se pare că Dmitri se va întoarce pe front după ce se va recupera.

Însă, vecinii lui din Volgograd abia pot dormi de frica lui. Crimele lui Malîşev sunt infame în Rusia. Cazul lui a șocat o lume întreagă în urmă cu un deceniu. El a ucis în bătaie un bărbat de 46 de ani Tadjikistan. Criminalul a folosit o rangă.

A mâncat inima uneia dintre victime

Acesta le-a spus anchetatorilor că l-a omorât pentru că i-ar fi propus să facă sex. Bărbatul nu s-a oprit aici, el i-a smuls inima şi a prăjit-o într-o tigaie alături de niște legume, apoi a mâncat-o, filmând fiecare etapă. El a mai ucis alte două persoane, în timp ce a fost afiliat unei bande criminale care se ocupa cu traficul de arme.

Cu toate acestea, a fost eliberat să se alăture armatei în cadrul unei inițiative controversate care recrutează ucigași, violatori și alți pușcăriași violenți pentru a lupta în conflictul din Ucraina. S-a înrolat într-o unitate specială a Ministerului Apărării, cunoscută sub numele de Furtuna V, și astfel i-au fost anulați cei 17 ani rămași din pedeapsă, relatează tabloidul britanic Mirror.

Pe front, Dmitri s-ar fi împrietenit cu un alt condamnat, violatorul și criminalul Alexander Maslennikov (38 de ani). El a folosit un topor și o mașină de tocat carne pentru a dezmembra și toca trupurile a două femei, înainte de a hrăni câinii cu rămășițele lor. Kremlinul a cerut ca toți prizonierii eliberați care au participat la război să fie salutați drept „eroi” și considerați parte a „noii elite” a Rusiei.

Mai multe