Vladimir Putin le-a spus rușilor să facă sex la serviciu pentru a crește rata natalității

Vladimir Putin le-a spus rușilor să facă sex la serviciu în timpul prânzului și în pauzele de cafea din cauza scăderii natalității în țară. Rata actuală este de aproximativ 1,5 copii per femeie, cu mult sub rata de 2,1 necesară pentru a menține o populație stabilă, relatează publicația britanică Metro.

Vladimir Putin zâmbind, îmbrăcat la costum
Vladimir Putin este îngrijorat de rata natalității din Rusia (Foto: GettyImages)

Vladimir Putin: „Soarta Rusiei depinde de cât de mulți suntem!”

Peste un milion de ruși, în principal tineri, au emigrat din țară din cauza războiului Rusiei împotriva Ucrainei. „Conservarea poporului rus este cea mai mare prioritate a noastră națională. Soarta Rusiei... depinde de câți dintre noi vom fi. Este o chestiune de importanță națională”, a declarat liderul de la Kremlin.

Întrebat de un reporter despre cum ar putea face copii oamenii ocupați, ministrul Sănătății al regiunii Primorsky, doctorul Yevgeny Shestopalov, a spus: „A fi foarte ocupat la locul de muncă nu este un motiv întemeiat, ci o scuză slabă. Poți face sex în timpul pauzelor, pentru că viața zboară prea repede pe lângă tine.”

Și alți politicieni ruși le-au îndemnat pe femei să rămână gravide

Aceasta este doar una dintre modalitățile în care guvernul rus încearcă să încurajeze oamenii să aibă mai mulți copii. Recent, femeilor din Moscova, cu vârste cuprinsă între 18 și 40 de ani, li s-a spus să participe la verificări gratuite de fertilitate pentru a-și evalua „potențialul de reproducere”.

Deputatul Tatyana Butskaya, în vârstă de 49 de ani, a elaborat un plan pentru angajatori pentru a constrânge femeile să aibă copii: „Familiile mari devin noua elită. Guvernatorii regionali ar trebui să raporteze cu privire la rata natalității. Fiecare angajator ar trebui să se uite la locul său de muncă. Care este rata de natalitate? Aici, în echipa ta. Aveți încă un copil în acest an de la fiecare persoană care poate da naștere unui copil anul acesta sau nu? Tocmai așa ar trebui să punem această întrebare. Vom monitoriza problema. Într-un an, sarcina noastră este, desigur, să creștem rata natalității.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Stațiunile din județul Brașov rămân în topul preferințelor românilor FOTO Poiana Brașov
image png
Satul Târsa din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL jpg
454708605 8895222737161099 1234390086311424873 n jpg
Balea Lac scaled 1 logo jpg
monede valoroase depositphotos1 jpg
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net