#Casa Regală a Marii Britanii

Care este mâncarea preferată a lui Kate Middleton. Ce consumă mereu la un restaurant de familie și ce îi place să gătească alături de copiii ei

18 octombrie 2024 6:41   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Middleton a avut ocazia să se răsfețe cu preparate delicioase în timpul unei vizite la Old Boot Inn, un restaurant de familie situat în apropierea casei părinților săi din Bucklebury, Berkshire. Deși este pricepută în bucătărie și își pregătește adesea mese delicioase pentru cei dragi, îi face plăcere să se bucure și de mesele gătite de alții.

Budinca de curmale, desertul preferat al Prințesei

Împreună cu Prințul William și cei trei copii ai lor, Kate Middleton a fost surprinsă de mai multe ori luând masa în oraș, reușind totodată să păstreze un profil discret în localurile pe care le preferă. Old Boot Inn este unul dintre restaurantele favorite ale ducesei, fiind situat în Stanford Dingley, un sat din Berkshire, aproape de orașul ei natal.

Potrivit unui fost bucătar al pub-ului, Kate Middleton s-a răsfățat cu câteva dintre preparatele delicioase de pe meniu. Rody Warot a declarat pentru People că „Kate este întotdeauna discretă și a complimentat mâncărurile cu mare amabilitate”. Printre preferințele sale culinare se numără pateul pe brioche prăjit, smochinele prăjite cu șuncă parma și chutney picant de mere, iar pentru desert, budinca de curmale, care este descrisă ca fiind umedă și lipicioasă.

Ce îi place lui Kate Middleton să gătească acasă

În ceea ce privește mâncarea gătită acasă, Kate adoră să prepare rețete italiene alături de copii. Cu ocazia unei vizite la școala primară Lavender, ea a dezvăluit că familia sa se bucură de momente petrecute în bucătărie, unde adesea pregătesc împreună macaroane cu brânză. „Ne-a spus cât de mult le place copiilor să gătească și cum își pun fiecare contribuția la preparatele pe care le fac pentru ea”, a povestit unul dintre profesorii prezenți.

De asemenea, Kate Middleton este o mare fană a pizzei de casă, pe care o face împreună cu cei mici. De-a lungul anilor, a mărturisit și despre pasiunea ei pentru curry, considerându-l mâncarea ei preferată. În timpul unei vizite la Birmingham, a spus: „Iubesc curry-ul și condimentele”, în timp ce soțul ei, Prințul William, a recunoscut că preferă opțiuni mai blânde.

Mai multe