Cât l-a costat pe un român, prezent la EURO 2024, o supă cu găluște la un restaurant din Germania. „Luați-vă mâncare de acasă”

6 iulie 2024 8:07   Internațional

O mulțime de români au mers în Germania să vadă meciurile României la EURO 2024. Însă, se pare că nu toți au avut parte de experiențe plăcute. Un român a rămas surprins de prețul pe care l-a plătit pentru o supă cu găluște la un restaurant local, mărturisind că preparatele comandate au fost foarte scumpe.

Un român a mers în Germania pentru a susține echipa națională a țării noastre la meciurile Campionatului European, însă a fost șocat de prețurile de acolo. Cât a putut să plătească pentru o supă cu găluște, la un restaurant local?

Ei bine, Mihai a publicat pe Facebook o fotografie cu nota de plată ce a însumat 87.50 euro, adică 450 de lei. Pe lângă alte preparate, românul a mâncat și o supă cu găluște, însă prețul l-a șocat și nici gustul nu l-a dat pe spate. O supă de găluște l-a costat 6.50 euro, ceea ce înseamnă aproximativ 33 de lei.

„E scumpă și proastă rău!”

De asemenea, a mărturisit că dacă mâncarea ar fi fost gustoasă, suma scoasă din buzunar nu ar fi fost o problemă, dar preparatele comandate nu au fost deloc pe placul său. Totodată, i-a sfătuit pe cei care vin în Germania, să își ia mâncare la pachet, deoarece, conform experienței sale, este scumpă și de slabă calitate.

„Care veniți în Germania, luați-vă mâncare de acasă, că aici e scumpă și proastă rău! Friptura au răzuit-o de pe fundul tigăii în care au ars-o, salata era de anu’ trecut, cartofii sunt de firmă, dar negri de cât au stat la prăjit! Plus că i-au pus în farfurie cu tot cu ulei.

Clătita este obiect tăietor-înțepător, preparat în martie 2020. Înghețata este bună, ca este italiană! Kaput! Hai, România! Să nu uit: supa arată ca și cum ar fi spălat vasele în ea, iar găluștele ca și cum le-au luat din scurgerea de la duș. Dar bună rău”, a scris românul pe rețelele de socializare.

Mai multe