Ce drăgălaș e! Prințul George, dialog spumos cu ducele de Cambridge, la finala Wimbledon

11 iulie 2022 16:00   Internațional

Prințul George și părinții săi, prințul William și Kate Middleton, au participat la finala turneului Wimbledon în calitate de spectatori. Micuțul a fost entuziasmat peste măsură pentru că l-a cunoscut pe câștigătorul Novak Djokovic, care a făcut un gest excepțional pentru George.

Cu siguranță prințul George nu va uita prima finală de la Wimbledon la care a participat! Nu numai că a asistat la meciul dintre Novak Djokovic și Nick Kyrgios, unde serbianul a câștigat al șaptelea titlu, dar l-a și cunoscut pe fostul numărul 1 mondial, la scurt timp după ce i-a fost înmânat trofeul.

S-ar putea să ți se pară interesant: Prințul George, debut în tribuna de la Wimbledon! Fiul ducilor de Cambridge a furat toate privirile

Prințul George a stat alături de părinții săi, Ducele și Ducesa De Cambridge, și a așteptat să îi vină rândul pentru a-i strânge mâna campionului Djokovic, după victoria sa cu caracter istoric. Asul tenisului l-a întrebat pe prințul în vârstă de opt ani cum i s-a părut primul meci la care a asistat, la Wimbledon, iar micuțul a răspuns „superb”.

Novak Djokovic i-a cedat trofeul prințului George, dar doar pentru câteva secunde

Mai mult, Novak Djokovic l-a întrebat apoi pe prințul George dacă vrea să atingă celebrul trofeu de la Wimbledon, iar micuțul a întins mâinile. Îngrijorat din cauza faputului că fiul său ar putea să îl scape, prințul William l-a avertizat pe George și i-a spus să aibă grijă. Din fericire, George a ascultat sfatul tatălui și după câteva secunde i-a spus lui Kate că este „prea greu”.

Ți-am pregătit și: Prințul George a atras toate privirile în tribuna unui teren de rugby! Imagini adorabile cu fiul cel mare al ducilor de Cambridge

Înainte de acest moment pe care fotografii l-au surprins din plin, George și prințul William au avut un dialog extrem de simpatic. După cum bine știm, cetățenii Regatului Unit se confruntă cu temperaturi uriașe, iar canicula a fost greu de suportat la Wimbledon. Ducii de Cambridge au purtat costume, iar micul George i-a spus prințului William că este „prea cald”, când a fost întrebat dacă se simte bine.

Apoi, Kate Middleton l-a îmbrățișat și i-a transmis că vor sta la umbră, pe parcursul meciului, lucru care s-a și întâmplat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe