Ce înălțime avea, de fapt, prințesa Diana. Oamenii rămâneau muți de uimire atunci când își făcea apariția

25 aprilie 2024 15:50   Internațional

Prințesa Diana, considerată una dintre cele mai frumoase, elegante și naturale femei din întreaga lume, a avut și ea, ca orice reprezentantă a sexului frumos, complexele sale. Unul dintre ele avea legătură cu înălțimea ei.

Diana a știut dintotdeauna cum să-și avantajeze trăsăturile frumoase și, deopotrivă, să le mascheze pe cele despre care credea că nu o puneau într-o lumină mai bună. Pe lângă acest complex, a mai fost chinuită de unul legat de kilogramele sale. 

Regele Charles, intimidat de înălțimea primei sale soții, Diana 

Coroana și statutul privilegiat nu au ferit-o pe Lady Di de anumite complexe. Prințesa Diana, unul dintre cei mai iubiți membrii ai familiei regale britanice a avut propriile nemulțumiri față de propria persoană. 

Era complexată de înălțimea sa - 1.78 m, astfel că Prințul Charles se simțea intimidat de ea, mai ales când aceasta purta tocuri. 

Prințesea Diana, măcinată de un alt complex - se considera o persoană „grasă”

Seria nemulțumirilor față de propriul aspect nu s-a oprit la înălțimea pe care o avea. Diana se considera grasă, iar această idee i-a rămas puternic impregnată în creier atunci când, probabil fără să-și dea seama, soțul ei a făcut o remarcă ce avea să aibă consecințe puternice: i-a pus mâna pe talie, spunându-i: „O, ești un pic durdulie aici, nu?”. 

Acel moment i-a declanșat Dianei o adevărată obsesie legată de kilogramele sale. Astfel, pe când avea doar 19 ani, cu puțin timp înainte de nuntă, aceasta a decis să se pună pe slăbit. Atunci când croitorii casei regale i-au luat măsurile pentru rochia de mireasă, aceștia au observat o schimbare majoră în talie: ajunsese de la măsura de 76,2 cm la 58,42 cm. De asemenea, unul dintre designeri a mărturisit suprins faptul că Diana slăbise atât de mult, încât i se puteau vedea coastele. 

De aici și până la o afecțiune - bulimie - nu a mai fost decât un pas. Zece ani a suferit din cauza acestei boli, despre care spunea că fusese declanșată de mai mulți factori. 

Mai multe