Ce origini are Meghan Markle. Ducesa a dezvăluit rezultatele testului ADN: „Vă mulțumesc pentru modul cum ne-ați primit în această țară... țara mea””

12 mai 2024 13:17   Internațional
Ultima actualizare:

Meghan Markle a vorbit despre originile sale, după ce a făcut un test ADN în acest sens. Ducesa de Sussex a descoperit, de curând, că este 43% nigeriană, transmite news.com.au.

Meghan Markle și-a făcut un test ADN și a aflat că este 43% nigeriancă

Meghan Markle și Prințul Harry se aflau într-un turneu neoficial de câteva zile, în Nigeria. Cei doi au participat la mai multe evenimente, iar în cadrul unuia dintre ele, Ducesa de Sussex a făcut o dezvăluire neașteptată, conform informațiilor relatate de publicația de news.com.au.

Astfel, fosta actriță americană a mărturisit că și-a făcut un test ADN pentru a-și afla originile. Se pare că, potrivit rezultatului, aceasta este nigeriancă, în proporție de 43%. De altfel, Meghan Markle a ținut să le mulțumească tuturor că a fost primită împreună cu soțul ei, în țara în care își are și ea aproape jumătate din rădăcini.

„Vreau să încep prin a vă mulțumi foarte mult pentru cât de amabili ați fost cu toții și pentru cum ne-ați primit pe mine și pe soțul meu în această țară... țara mea”, a spus Meghan Markle în fața tuturor.

Meghan Markle a mai dezvăluit că și-a descoperit recent moștenirea nigeriană, după ce a făcut un test ADN de genealogie. De asemenea, aceasta susține că primul lucru pe care l-a făcut, a fost să își contacteze mama, pentru că voia să afle dacă femeia știe ceva în legătură cu originile sale.

La aflarea veștii, oamenii din Nigeria au apărut cu pancarte pe care scria „43% nigerian”, în cadrul unui meci de volei la care a participat ducesa. Pe de altă parte, Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry se vor întoarce în Marea Britanie, pe 13 mai, iar ulterior vor pleca în California.

Mai multe