Cea mai mare dramă din viața Tinei Turner! Artista a fost sfâșiată de durere, cu doar câteva luni înainte de a muri

25 mai 2023 9:46   Internațional

Tina Turner s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Problemele de viață pe care le avea i-au adus sfârșitul regretatei artiste, care s-a confruntat cu o mare durere sufletească ce i-a măcinat sufletul, cu doar câteva luni înainte de trecerea ei în neființă.

În luna decembrie a anului trecut, Tina Turner traversa cea mai sumbră perioadă din viața ei. Decesul fiului ei, Ronnie, la vârsta de 62 de ani, care s-a stins din viață din cazua mai multor probleme de sănătate, suferind inclusiv de cancer, i-a adus mare durere. 

Drama Tinei Turner. Și-a pierdut cei doi copii

Artista de renume internațional a trecut prin cea mai mare durere pe care o poate avea o mamă: moartea propriilor copii.

Prima tragedie s-a petrecut în anul 2018, când Craig, fiul cel mare al artistei, pe care l-a născut la vârsta de 18 ani s-a stins din viață, apelând la sinucidere. Ulterior, cel de-al doilea fiul al său, Ronnie și-a găsit sfârșitul din cauza problemelor de sănătate.

Anunțul morții lui Ronnie a fost făcut de către soția lui, Afida Turner, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Doamne, Ronnie Turner, un înger veritabil, cu un suflet enorm, un om de o înaltă spiritualitate, soțul și cel mai bun prieten al meu... Sufletul tău pereche, am fost mereu lângă tine, am făcut tot ce mi-a stat în putință și nu am reușit să te salvez. Te iubesc pentru acești 17 ani trăți împreună. Este o situație foarte, foarte gravă și sunt extrem de supărată”, transmitea, la acea vreme, soția regretatului Ronnie.

Tina Turner a murit în Elveția. Regretata artistă avea 83 de ani 

În urmă cu doar o zi, lumea artistică avea să afle o veste cutremurătoare: moartea Tinei Turner, o legendă a muzicii muzicii Rock’n Roll, s-a stins din viață în Elveția. Anunțul morții ei a fost făcut de către reprezentantul ei, care a declarat următoarele:

„Tina Turner "Regina Rock’n Roll” a murit în mod pașnic, astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală în casa ei din Küsnacht, lângă Zurich, Elveția".

Mai multe