Chiriașa buclucașă! A stat într-o casă de lux aproape 2 ani, fără să plătească chirie. Ce motive hilare a invocat

10 noiembrie 2023 20:06   Internațional
Ultima actualizare:

Un caz bizar a lăsat fără cuvinte Departamentul de Poliție din Los Angeles! Se pare că o femeie a reușit să rămână într-o locuință Airbnb vreme de 575 de zile, fără să plătească nimic! În cele din urmă, proprietarul a reușit să o scoată pe femeie din casa sa, cu ajutorul autorităților.

Un caz neobișnuit a uimit Departamentul de Poliție din Los Angeles, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro. Se pare că o femeie a reușit să rămână într-o locuință Airbnb vreme de 575 de zile, fără să plătească chirie! Cu toate acestea, în cele din urmă, proprietarul a reușit să o scoată pe femeie din casa sa, apelând la ajutorul autorităților.

Chiriașa buclucașă, Elizabeth Hirschhorn (55 de ani), a fost scoasă chiar în această vineri de către poliție, din casa în valoare de 3,5 milioane de dolari, pe care o luase în stăpânire. Inițial, ea a închiriat un sejur de 6 luni în această locație, însă a rămas aici și după ce a expirat acest termen. Motivul de care s-a prelevat pentru a rămâne în casă a fost pandemia Covid-19, cât și un duș construit ilegal.

A locuit ilegal din 2021 și nu a plătit chirie

Proprietarul, Sascha Jovanovic (61 de ani), a încercat să o mai evacueze pe femeie, dar nu doar că nu a reușit, dar aceasta l-a dat în judecată și a cerut 100.000 de dolari pentru a părăsi locuința. La un moment dat, Elizabeth Hirchhorn a fost văzută cărând cutii din casă, alături de trei alți prieteni, iar proprietarul a intrat imediat în alertă. El a chemat poliția și a schimbat încuietorile casei, cât timp femeia era plecată.

„Sunt foarte ușurat și, de asemenea, un pic copleșit”, a spus bărbatul. „A durat mult timp, dar acum în sfârșit a plecat! Acest sfârșit de săptămână va fi unul pozitiv”, a spus proprietarul casei, potrivit sursei citate. Situația a devenit și mai bizară după ce fosta chiriașă l-a acuzat pe proprietarul casei de hărțuire, după ce a schimbat încuietorile.

Mai multe