Clipe de panică! Un bărbat a încercat să dezvelească sicriul reginei Elisabeta a II-a

17 septembrie 2022 12:22   Internațional
Ultima actualizare:

Funeraliile reginei Elisabeta a II-a au avut parte și de un incident neplăcut, care i-a înspăimântat pe cei prezenți. După ce așteptase 14 ore, un individ s-a repezit la sicriul suveranei și a furat steagul, în încercarea de a dezveli sicriul monarhului. 

Bărbatul a fost imediat imobilizat la pământ de poliția din Westminster Hall, iar transmisiunea în direct a evenimentului a fost întreruptă vreme de 15 minute. 

Citește și: Ce pietre prețioase conține coroana Reginei Elisabeta a II-a

Întreaga scenă s-a desfășurat foarte rapid, sub privirile îngrozite ale participanților. Cetățenii îndoliați au asistat neputincioși cum, dintr-o dată, un bărbat a apucat steagul regal, încercând de fapt să dezvelească sicriul în care se află Majestatea Sa. 

Am crezut că cineva a leșinat și apoi am auzit un țipăt. Cineva s-a apropiat de sicriu, a apucat steagul și l-a tras în sus. Au luat partea de jos și au fluturat-o, aproape pentru a vedea ce era dedesubt. S-a întâmplat atât de repede”, a declarat un martor pentru The Sun, potrivit Adevărul.ro.  

Vezi și: Ce moștenire a primit «fiica de suflet» a Reginei Elisabeta a II-a?: «Decizia suveranei reflectă...»

Am fost foarte supărat. Este o lipsă de respect față de trupul neînsuflețit. Pur și simplu nu este ceea ce credeai că vei vedea vreodată”, a adăugat un alt martor, pentru sursa citată. 

Citește întreaga știre pe Adevarul.ro

Mai multe