De ce a refuzat Harry să ia masa cu tatăl său, Charles, când a murit Regina Elisabeta a II-a

23 septembrie 2022 16:11   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul Harry s-a supărat foc pe tatăl său, Regele Charles al III-lea, chiar în ziua când regina a s-a stins din viața la Castelul Balmoral. Disputa dintre ducele de Sussex și tatăl său a fost iscată de faptul că Charles i-ar fi interzis categoric să vină însoțit de soția sa, Meghan Markle.

Harry a fost teribil de mâhnit în ziua în care, bunica sa, Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, la vârsta de 96 de ani. Ducele de Sussex a ajuns prea târziu la căpătâiul suveranei, la doar câteva momente după ce aceasta murise.

Citește și: Regele Charles al III-lea, lovitură pentru prințul Harry! Archie și Lilibet sunt implicați

Ceea ce i-a stârnit și mai mult supărarea lui Harry a fost disputa pe ce ar fi avut-o cu tatăl său, Charles al III-lea, care nu i-a permis să vină la Balmoral împreună cu soția sa, Meghan Markle. Din cauza conflictului, Harry a pierdut avionul către Aberdeen și a ajuns la Balmoral, când toți membrii familiei regale erau deja prezenți de ceva vreme. 

Nu rata nici: Prințul William și Harry au un frate și o soră vitregă! Au fost surprinși la înmormântarea reginei

Harry a refuzat să ia cina în acea seară cu prințul Charles și cu regina consoartă, Camilla, și a preferat în schimb compania lui Andrew, duce de York, și a Contelui și a Contesei de Wessex.

Harry a fost primul membru al familiei regale care, a doua zi, după moartea suveranei, a plecat rapid de la Balmoral. 

Citește întreaga știre pe Adevarul.ro

Mai multe