De teama eclipsei, o astroloagă şi-a ucis partenerul, și-a rănit copiii, iar apoi și-a luat viața

11 aprilie 2024 14:10   Internațional

Caz șocant în SUA! O astroloagă obsedată de eclipsa totală de Soare şi-a înjunghiat mortal partenerul de viață, și-a rănit copiii aruncându-i din mașina pe care o conducea cu viteză, unul dintre ei a decedat ulterior, iar apoi și-a pus capăt zilelor.

Luni dimineaţă, 8 aprilie, cu câteva ore înainte de eclipsa totală de Soare, Danielle Johnson (34 de ani), o astroloagă care se prezenta ca „vindecător divin” şi oferea online „purificări ale aurei”, precum şi citiri ale semnelor zodiacale, şi-a înjunghiat mortal partenerul şi şi-a aruncat cele două fiice din maşină în timp ce aceasta circula pe autostradă. Ulterior, femeia a decis să își ia viața. Doar una dintre fetițe a supraviețuit.

Danielle și-a ucis partenerul Jaelen Allen Chaney, în vârstă de 29 de ani, un fost milirat, în apartamentul lor din Woodland Hills, California. A fugit ulterior de la fața locului, însă nu singură, ci cu cele două fiice. Mergând cu viteză pe o autostradă din oraş, ea şi-a împins copiii afară din maşină. Fetița cea mare, în vârstă de nouă ani, a supravieţuit. Din păcate, sora ei mai mică, un bebeluş de doar cinci luni, a fost găsită moartă, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Ulterior, a decis să își pună capăt zilelor. Autoritățile au găsit autoturismul, care s-a izbit de un copac la 160 km/h pe un drum de coastă. Trupul lui Danielle Johnson era grav mutilat şi greu de identificat.

„Apocalipsa este aici!”

Săptămâna trecută, tânăra a publicat pe contul său personal de X (fostul Twitter) un mesaj în care compara eclipsa cu „apogeul războiului spiritual” şi spunea că toată lumea ar trebui să „aleagă o tabără”. De asemenea, într-o altă postare menționa: „Apocalipsa este aici!”.

Danielle Johnson a avut o prezență considerabilă pe rețelele sociale, cu 100.000 de oameni care i-au urmat sfaturile astrologice și au cumpărat articole pentru ritualurile sale de „purificare a aurei”. Pe site-ul ei, a susținut că are „daruri spirituale” și provine dintr-o „descendență bogată de șamani indigeni și femei vraci”.

Mai multe